A kutyám morog rám, hogy ha megsimogatom miközben eszik. Ez mennyire elfogadható?
Ez alap náluk.
De embereknél is, te mit lépnél, ha elkezdene valaki nyúlkálni feléd kajálás közben?
A sitten egy ilyen nyúlkálásért eltörnék a karod.
Tilos! Olvass utána, hogy működik egy falka, ki meddig mehet el.
Sajnálom a tápos kutyákat 😢 oké, hogy az az elvileg egészséges, de ti sem salátán éltek basszus!
Roti és 3 éves múlt. Az esetek kb felében kap tápot, amúgy kap maradékot, főtt tésztát, húst. Meg az utolsó szem lehullott szilvát is megeszi, imádja.
Akkor hagyom. Tényleg soha nem kap oda, nem is szoktam cseszegetni kaja közben. Csak gondoltam tesztelem, és ez lett a reakció.
Két amstaffom van, ha akármelyik morogna rám evés, vagy akármilyen tevékenység közben, csírájában fojtanám el a dolgot. A kaja, amit kap, az enyém; én adtam, ő csak ehet belőle. Ha akarom, elveszem. Bármikor.
Az egy dolog, hogy sok kistestű kutya gazdája röhögve veszi videóra, ahogy a kaját vagy bármit bevédő Bizsuka hörögve, agyatlanul fordul rá a gazda kezére. Ez sem helyes, de az ilyen fogyatékos embereknek úgysem lehet megmagyarázni, hogy ez miért rossz.
Viszont egy kifejlett rotinál ez már nem játék. Lehet, hogy most még csak morgás a reakció, de mi van, ha gondol egyet, és nekedfordul, mert túl messzire mentél?
Tiltsd ezt a dolgot, a mormogás jelezheti az agresszió kezdetét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!