A Brit Premium by Nature elfogadható táp? Középkategóriásnak számít? Tapasztalat?
Én most fedeztem csak fel, és nagyon szimpatikus. Jobb minőségűnek tűnik, mint a sima Brit Premium. Amivel amúgy nem is etettem soha, csak Brit Care-rel.
Ha elfogy a mostani tápunk, tuti hogy by Nature-t szeretnék majd venni.
#3: Ez a táp csak néhány hónapja jött be és változtattak az összetételén is. Lehet, hogy te 6 éve Brit Premiummal eteted a kutyádat, de biztosan nem a by Nature variánssal!
#4: "Ha elfogy a mostani tápunk, tuti hogy by Nature-t szeretnék majd venni."
Miért, ez nem a Brit Premium helyett lesz most? Kérdezem, mert nem tudom és engemet is érdekelne.
5-ös, de ahelyett lesz.
Viszont az akinek a kérdést szántad, sohasem etetett a Brit Premiummal, csak a Care-rel :)
(Bár véleményem szerint a Brit Caret én nem váltanám le a by Nature-re mert előbbi a jobb minőség.)
#4 vagyok
Én nem tudtam, hogy a Premium helyett lesz ez az új.
Én viszont sajnos le kell hogy váltsam a Brit Care-t, mert drága is, és nem is igazán vált be. A kutyám emésztése sajnos nem bírja ezeket a gabonamentes tápokat, úgyhogy muszáj maradnunk a középkategóriás tápoknál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!