Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jogosan támadott le?

Jogosan támadott le?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akik falunk laknak, sok a diszno így vannak patkányok is. Múltkor kellett vegyünk patkányírtót, jogg ötlet nélkül bementünk egy kisállat boltba, hátha szerencsével járunk. Mondjuk mit szeretnénk a csaj megnézett és elkezdte nekünk mondani, hogy hogy bántsuk szegény patkányokat, de eléggé veszekedős stílusban. Barátom csak nagyot nézett és mondta neki:"Na jó akkor, felhozom ide neked, dédelgessed őket". Erre felmérgelődött és bunkóan leküldött hogy náluk ilyen nincs.
aug. 13. 18:05
1 2 3 4 5
 1/44 anonim ***** válasza:
95%
Kisállat boltban felszerelést és kisállatot árulnak, nem olyan dolgokat, amivel kinyírjuk az állatokat. Nagyon rossz helyen kerestétek a patkánymérget.
aug. 13. 18:11
 2/44 anonim ***** válasza:
95%
Ha ennyire hulyek vagytok, akkor nw csodalkozzatok. Fajt, ahogy elkepzeltem a szitut. 😆😆😆
aug. 13. 18:26
 3/44 anonim ***** válasza:
95%
Jogosan, mert az kiskedvencekről szóló bolt, keressétek mezőgazdasági boltban a cuccot.
aug. 13. 18:27
 4/44 anonim ***** válasza:
11%

#Hogy bántsuk szegény patkányokat"

Jó buta nő volt😅

Bezzeg ha meglátna egy óriás patkányt sírva szarná magát össze az ijedtségbe!

Falun kell a patkányirtó főleg ahol desznyó van!

A patkány és a rágcsálók sok kárt okozhatnak mind a haszonállatokban,mind a termésben!

#baszokénrácsaklenetapossaakukoricámat

aug. 13. 18:34
 5/44 anonim ***** válasza:
18%
Desznyó... gratulálok, igazán értelmes lehetsz.
aug. 13. 18:37
 6/44 anonim ***** válasza:
5%

Direkt írtam így a nevét😅

De ilyet hogy lehet mondani már elnézést,hogy "szegény patkányokat"

Nyilván egy városi ahol nincs haszonállat se termés az nem tudja,de aki falun él és vannak állatok és termés magyarul HASZON az tisztába van vele,hogy a patkány és a rágcsálók kemény károkat tudnak okozni mindenben!

Főleg az óriás XXL-es méretű patkányok

aug. 13. 18:40
 7/44 anonim ***** válasza:
20%

Kérdező szerintem ti jártatok jogosan

Nem pedig az eladó!

Én értem hogy egy kisállat bolt

De a kisállat az házikedvenc

Nem pedig patkány

aug. 13. 18:42
 8/44 anonim ***** válasza:
89%
#7 Patkányt is tartanak házikedvencnek, kisállat boltokban is lehet venni, csak szólok. Házhoz jött a pofonért szitu.
aug. 13. 18:44
 9/44 anonim ***** válasza:
14%

Nyilván falun senki sem fog egy patkányt házikedvencnek tartani

(hörcsögöt,tengerimalacot igen)

Főleg gazdák,akiknek a vérében van az állat és a növénytermesztés!

Tudják milyen károkkal jár a patkány és az egér! Hatalmas károkat okoz

aug. 13. 18:46
 10/44 A kérdező kommentje:
Random beugrottunk, próba szerencse alapon, lusták voltunk állatpatikát keresni. Ott voltunk a plázában s ott volt ilyen állat bolt, de akkora mint egy lidl kb. Ki gondolta volna hogy ami kéne pont az nincs xd
aug. 13. 18:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!