Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jogosan támadott le?

Jogosan támadott le?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akik falunk laknak, sok a diszno így vannak patkányok is. Múltkor kellett vegyünk patkányírtót, jogg ötlet nélkül bementünk egy kisállat boltba, hátha szerencsével járunk. Mondjuk mit szeretnénk a csaj megnézett és elkezdte nekünk mondani, hogy hogy bántsuk szegény patkányokat, de eléggé veszekedős stílusban. Barátom csak nagyot nézett és mondta neki:"Na jó akkor, felhozom ide neked, dédelgessed őket". Erre felmérgelődött és bunkóan leküldött hogy náluk ilyen nincs.
aug. 13. 18:05
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
0%

Ha nincs sok patkány csak 1-5 darab nem 1000 darab nem fognak szakértőt hívni!

Ragasztóval letudva falusi style

aug. 13. 19:21
 22/44 anonim ***** válasza:
76%
21, gerinces állatnak kínzás a ragasztó, miért nem fogjátok fel?
aug. 13. 19:23
 23/44 anonim ***** válasza:
77%
Nem falusi style, suttyó gyökér style..
aug. 13. 19:24
 24/44 anonim ***** válasza:
10%

Akkor miért lett feltalálva az a bizonyos ragasztó

Vagy miért nem tiltsák be?

Mert rámegy és kinyiffan magyarul hatásos

aug. 13. 19:27
 25/44 anonim ***** válasza:
20%

A sok állatvédő meg vegán emberkét nagyon birom főleg mikor azt hiszik ezzel megállítják a szenvedésüket.

Csak azt elfelejtették hogy mi emberek is azok vagyunk teljes joggal pusztítjuk a táplálékláncon alattunk lévőket. Főleg ha azok nem a hasznot hanem csak a kárt hozzák magukkal.

Én is sajnálom/szeretem az állatokat és ha úgyvan akkor persze az a cél hogy fájdalommentesen bánjak el velük de azért van egy határ szerintem.

15voltam

aug. 13. 19:28
 26/44 anonim ***** válasza:
42%

20

"batkány mérget"

aug. 13. 19:29
 27/44 anonim ***** válasza:
23%
Egyébként a ragasztó azert jobb mert a méregtől jobban szenved ha meg néha ránézel a ragasztóra nemsokáig lesz rajta észre veszed hamar és egy ütéssel véget vetsz neki.
aug. 13. 19:30
 28/44 anonim ***** válasza:
10%
Vagy kifüstölöd őket kutyával odaállsz és lapáttal odab@szol egyet. Ez az igazi falusi megoldás.
aug. 13. 19:33
 29/44 anonim ***** válasza:
12%

Láttam durva dolgokat a régiektől (dédszüleimtől is)

Nemhogy a patkányt még a macskát vagy a kutyákat is agyonütötték ha nem kellett több a házhoz az meg lefialt.

A patkányméreg nem fogyott el még a kutyának odaadta bekeverte táppal jovanaz neki nehogymá kilegyen dobva meg ilyenek.

aug. 13. 19:36
 30/44 anonim ***** válasza:
19%

Én egyszer bottal össze zavartam majd ráléptem kitapostam a belét

A disznó vájúban volt ételt keresett

aug. 13. 19:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!