Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Jogosan támadott le?

Jogosan támadott le?

Figyelt kérdés
Van egy barátom akik falunk laknak, sok a diszno így vannak patkányok is. Múltkor kellett vegyünk patkányírtót, jogg ötlet nélkül bementünk egy kisállat boltba, hátha szerencsével járunk. Mondjuk mit szeretnénk a csaj megnézett és elkezdte nekünk mondani, hogy hogy bántsuk szegény patkányokat, de eléggé veszekedős stílusban. Barátom csak nagyot nézett és mondta neki:"Na jó akkor, felhozom ide neked, dédelgessed őket". Erre felmérgelődött és bunkóan leküldött hogy náluk ilyen nincs.
aug. 13. 18:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
44%
Tudom, hogy lehet kártevő, de vagyunk így páran, akik sajnálják őket, én próbálom úgy intézni, hogy ha muszáj, hogy szenvedés nélkül múljon ki
aug. 13. 18:48
 12/44 anonim ***** válasza:
12%

Én mint falusi tisztában vagyok azzal hogy a patkány fertőzést és mocskot hurcol

Jogosan jártatok el de nem a megfelelő üzletben

Ragasztót vegyetek bárhol kapható

aug. 13. 18:49
 13/44 anonim ***** válasza:
93%

Ragasztót!? Inkább a méreg, gondolkozz már könyörgöm...

állatpatikát? Isten ments, lehet tévedek, de ott GYÓGYSZER van, nem méreg...

aug. 13. 18:52
 14/44 anonim ***** válasza:
94%

Gazdaboltban keresd a patkánymérget, vagy az élvefogó csapdákat.

De ha nagyobb patkányinvázió van, hívjatok egy vadászgörényes fickót, az kiszedi az összeset hamar. 🤣

aug. 13. 19:00
 15/44 anonim ***** válasza:
32%

Én ugyan olyan állatnak tekintem mint az összes többit(régen volt házi egerem is) viszont ha gondot okoz akkor igen is ki kell nyírní őket valahogy meg kell szabadulni tőlük.

Nem értem miért nem árulnak mérget állatkereskedesben. Azért van különbség egy betanított tiszta patkány és egy falusi fertőző vadpatkány között.

aug. 13. 19:03
 16/44 anonim ***** válasza:
12%
Így van ahogy 15 mondja
aug. 13. 19:09
 17/44 anonim ***** válasza:
26%

Majd megtudná a sok "patkány szerető" hogyha a haszonállatodban kárt okoz vagy a növényedben

Tartsál falusi vadpatkányt XXL méretűt az ízt lerágja rólad

56 Laci gazda

aug. 13. 19:13
 18/44 anonim ***** válasza:
0%

A mai hereng-harang fiatalok sose fogják megtudni milyen érzés mikor fertőző patkány van a háznál

Az állatok miatt a terményre mennek.

Ezért minden falusi háznál van patkány megelőző-irtó szer nehogy gondot okozzon!

aug. 13. 19:17
 19/44 anonim ***** válasza:
85%
Laci gazda, szövegértés nem megy viszont. Tenyészetben dolgoztam, de akkor sem raknék soha ragasztót. Gyors méreg, vagy a szakértő, ha sok van.
aug. 13. 19:18
 20/44 anonim ***** válasza:
0%

nálunk állatpatikába árulnak batkánymérget, bocsi.

Akkor miért nem oda mentél?

aug. 13. 19:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!