Mit tegyek, hogy ne rettegjek ilyen nagyon a békáktól?
Figyelt kérdés
Kb. 7 éves lehettem amikor egy fiú hozzámvágott egy hatalmas varangyosbékát. Azóta ugy félek a békáktól mint még soha semmitől. Sötétedés után már szinte alig merek kilépni a házból, nehogy összefussak egyel. Sőt volt már olyan is, hogy sírógörcsöt kaptam mert egy ott ugrált előttem és nem tudtam sehogysem kikerül. Szóval tényleg nagyon írtózom tőlük.2008. aug. 31. 17:49
21/21 anonim válasza:
Szia!
Én is rettegek a békáktól,de nekem a rossz szülői példa...Nagyon sokáig voltam, úgy vele, hogy ha megláttam egyet, akkor sikítottam és elfutottam...ismerősök szerint kívülről nézve vicces volt ez a jelenet. Mindegy merre jártam, milyen sötét volt észre vettem, veszem azokat a dögöket. Ma már nem okoz problémát, hogy elsétáljak mellette. Nekem az segített, hogy a barátom nem engedte, hogy elfussak, hanem megnézette velem. Rettegtem elhiheted, de bevált. Nem mondom, hogy nem írtózom tőlük, de megtanultam elviselni őket. Egészen messziről kezd el nézegetni, majd megnyugszol és mehetsz idővel közelebb is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!