Mit tegyek, hogy ne rettegjek ilyen nagyon a békáktól?
Figyelt kérdés
Kb. 7 éves lehettem amikor egy fiú hozzámvágott egy hatalmas varangyosbékát. Azóta ugy félek a békáktól mint még soha semmitől. Sötétedés után már szinte alig merek kilépni a házból, nehogy összefussak egyel. Sőt volt már olyan is, hogy sírógörcsöt kaptam mert egy ott ugrált előttem és nem tudtam sehogysem kikerül. Szóval tényleg nagyon írtózom tőlük.2008. aug. 31. 17:49
11/21 anonim válasza:
Egyáltalán nem volt rosszmájú, nagyon is kedves volt a válaszoló. Te vagy rosszmájú, aki ezt írtad! Miért kell egyből lehurrogni a másikat, ahelyett, hogy figyelmesen elolvasnád, mit írt??!! Na én nem a békától, hanem az ilyen emberektől irtózom, de rettenetesen...
12/21 anonim válasza:
Bocs az off-ért először is.
A lehurrogott válaszadó vagyok, köszi utolsó a hozzászólást. Komolyan mondom néha magam is meglepődök az emberek reakcióin...Sztem át sem olvassák normálisan, csak vmit odabiggyesztenek. Néha fáj az emberi ostobaság...
13/21 anonim válasza:
Nekem sokat segÍtett,hogy természetfilmeket néztem,ahol az életüket stb. mutatják be.Egész más szempontból fogsz rájuk nézni,mert az állatok elképesztően érdekesek!Még a pókok stb. is,amiktől én Írtóztam.Azután már meg is foghatsz egy helyesebb kis békát,de nem muszáj!!!Nem kell szeretni,de el tudod viselni őket.
14/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam már békás képet, videót nézni, de még sohasem sikerült végignézni. Feláll a hátamon a szőr... le sem lehet irni mit érzek! Azért még próbálkozom tovább. De hogy megfogjak egyet??? VICCELTEK? :D Jó sok tequila-t kellene meginnom hozzá! :)
2008. szept. 3. 08:17
15/21 anonim válasza:
Én már fogtam békát és szerintem aranyosak.Nyugi nem bántana ne félj töllük. SAJNÁLLAK
16/21 anonim válasza:
Én a pókokkal vagyok így. Ha meg kéne fognom egyet, lehet, hogy megszeretném őket, de csak miután újraélesztettek.:) Én is nagyon szenvedek ettől a dologtól, tudom, hogy nem bánt meg minden. Egyszer anyukám mutatott egy pókot és elkezdett róla magyarázni. A kívánt hatást enyhén szólva nem érte el. :) Ha pedig rám mászik, rögtön elmegyek fürödni.
17/21 anonim válasza:
XD NEM VAGY TE MÁR ÓVODÁS HOGY BÉKÁKTÓL FÉLJÉL:) BOCSI... EGYÉBKÉNT SZERINTEM NE FIGYELJ ODA, AMIKOR BÉKÁT LÁTSZ, DÚDOLGASSÁL, CSINÁL ÚGY, MINTHA IDEGESÍTENI AKARNÁD, ÉS AKKOR ELMÚLIK A FÉLELMED:) (lol)
18/21 anonim válasza:
Ez egy fóbia, ha ilyen szintű. Egyik haveromnak is a békáktól van, el is ájult egyszer mikor ásás közben ott volt egy. Nekem éjszakafóbiám van, vagyis éjszaka egyedül sötétben, külön-külön nincs. Egy lány ismerősömnek meg a kopasz emberektől van.
19/21 anonim válasza:
Hát nem tudom, de a fogdosás kicsit durva terápia, embernek is, no, meg szegény békának is. Szerintem az a jobbik, ha olvasol róluk, meg egyre több ideig nézel róluk videót, képet. Ha már 15 percig megy, emeld fél órára, akár minden nap pár perc is jó, a lényeg, hogy VÁLJÉK MEGSZOKOTTÁ, AKÁR MÉG UNALMASSÁ IS. Ha az ilyenek már nincsenek rád durva hatással, elkezdheted nézegetni az élőket is, de szerintem, ne puszilgasd őket, rossz ízűek!
20/21 anonim válasza:
Nekem giliszta fóbiám van, de annyira nem súlyos, hogy szakembert keresek fel evvel. De simán be lehet velük pánikoltatni engem, pedig néha megfogtam őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!