Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Mit tegyek, hogy ne rettegjek...

Mit tegyek, hogy ne rettegjek ilyen nagyon a békáktól?

Figyelt kérdés
Kb. 7 éves lehettem amikor egy fiú hozzámvágott egy hatalmas varangyosbékát. Azóta ugy félek a békáktól mint még soha semmitől. Sötétedés után már szinte alig merek kilépni a házból, nehogy összefussak egyel. Sőt volt már olyan is, hogy sírógörcsöt kaptam mert egy ott ugrált előttem és nem tudtam sehogysem kikerül. Szóval tényleg nagyon írtózom tőlük.
2008. aug. 31. 17:49
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem volt rosszmájú, nagyon is kedves volt a válaszoló. Te vagy rosszmájú, aki ezt írtad! Miért kell egyből lehurrogni a másikat, ahelyett, hogy figyelmesen elolvasnád, mit írt??!! Na én nem a békától, hanem az ilyen emberektől irtózom, de rettenetesen...
2008. szept. 1. 22:49
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Bocs az off-ért először is.

A lehurrogott válaszadó vagyok, köszi utolsó a hozzászólást. Komolyan mondom néha magam is meglepődök az emberek reakcióin...Sztem át sem olvassák normálisan, csak vmit odabiggyesztenek. Néha fáj az emberi ostobaság...

2008. szept. 2. 09:33
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokat segÍtett,hogy természetfilmeket néztem,ahol az életüket stb. mutatják be.Egész más szempontból fogsz rájuk nézni,mert az állatok elképesztően érdekesek!Még a pókok stb. is,amiktől én Írtóztam.Azután már meg is foghatsz egy helyesebb kis békát,de nem muszáj!!!Nem kell szeretni,de el tudod viselni őket.
2008. szept. 2. 09:55
 14/21 A kérdező kommentje:
Próbáltam már békás képet, videót nézni, de még sohasem sikerült végignézni. Feláll a hátamon a szőr... le sem lehet irni mit érzek! Azért még próbálkozom tovább. De hogy megfogjak egyet??? VICCELTEK? :D Jó sok tequila-t kellene meginnom hozzá! :)
2008. szept. 3. 08:17
 15/21 anonim válasza:
100%
Én már fogtam békát és szerintem aranyosak.Nyugi nem bántana ne félj töllük. SAJNÁLLAK
2008. okt. 12. 11:44
 16/21 anonim ***** válasza:
76%
Én a pókokkal vagyok így. Ha meg kéne fognom egyet, lehet, hogy megszeretném őket, de csak miután újraélesztettek.:) Én is nagyon szenvedek ettől a dologtól, tudom, hogy nem bánt meg minden. Egyszer anyukám mutatott egy pókot és elkezdett róla magyarázni. A kívánt hatást enyhén szólva nem érte el. :) Ha pedig rám mászik, rögtön elmegyek fürödni.
2008. okt. 18. 20:34
 17/21 anonim válasza:
30%
XD NEM VAGY TE MÁR ÓVODÁS HOGY BÉKÁKTÓL FÉLJÉL:) BOCSI... EGYÉBKÉNT SZERINTEM NE FIGYELJ ODA, AMIKOR BÉKÁT LÁTSZ, DÚDOLGASSÁL, CSINÁL ÚGY, MINTHA IDEGESÍTENI AKARNÁD, ÉS AKKOR ELMÚLIK A FÉLELMED:) (lol)
2009. márc. 2. 14:39
 18/21 anonim ***** válasza:
84%
Ez egy fóbia, ha ilyen szintű. Egyik haveromnak is a békáktól van, el is ájult egyszer mikor ásás közben ott volt egy. Nekem éjszakafóbiám van, vagyis éjszaka egyedül sötétben, külön-külön nincs. Egy lány ismerősömnek meg a kopasz emberektől van.
2009. márc. 18. 17:55
 19/21 anonim ***** válasza:
100%
Hát nem tudom, de a fogdosás kicsit durva terápia, embernek is, no, meg szegény békának is. Szerintem az a jobbik, ha olvasol róluk, meg egyre több ideig nézel róluk videót, képet. Ha már 15 percig megy, emeld fél órára, akár minden nap pár perc is jó, a lényeg, hogy VÁLJÉK MEGSZOKOTTÁ, AKÁR MÉG UNALMASSÁ IS. Ha az ilyenek már nincsenek rád durva hatással, elkezdheted nézegetni az élőket is, de szerintem, ne puszilgasd őket, rossz ízűek!
2009. ápr. 22. 19:57
 20/21 anonim ***** válasza:
76%
Nekem giliszta fóbiám van, de annyira nem súlyos, hogy szakembert keresek fel evvel. De simán be lehet velük pánikoltatni engem, pedig néha megfogtam őket.
2009. jún. 7. 22:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!