Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Áááá.! Segítség! Ez kígyó...

Áááá.! Segítség! Ez kígyó volt vagy sikló az udvarunkon?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a kígyóféléket!:( Most is kiráz a hideg,ahogy írok róla. Szóval az imént láttam kb.20cm volt és olyan fél centi vastag. Szürkés színű és hosszában fekete csíkok voltak rajta. Villás nyelvét öltögette rám. Jajj..mindjárt megőrülök!Legalább mondja vki,h. nem mérges!
2011. jún. 9. 15:19
1 2 3 4 5
 41/44 anonim ***** válasza:
Vízisikló lehetett csak nem hiszem hogy olyan amit linkeltél mert az nem él itt csak a balkánon.Lehet hogy valami különleges színváltozatú kígyó volt.
2018. aug. 27. 12:45
 42/44 anonim ***** válasza:
Hallod biztosan megette volna a nyulad meg a kutyusod.Ezért nem kell kinyírni.A gond az hogy aki szereti az állatokat az az összeset szereti,te nem vagy ilyen mert egy állatbarát nem nyír ki egy siklót.
2018. szept. 9. 17:54
 43/44 anonim ***** válasza:
Hát ha apád természetbarát akkor elvihette volna olyan messzire hogy ne jöjjön vissza nem kell kinyírni.
2018. szept. 9. 17:57
 44/44 anonim ***** válasza:
Én azt nem értem hogy az emberek írják hogy minden állatot szeretek csak a kígyót nem.Miért?Aki szereti az állatokat az szeresse mindet! Egyébként meg ha tényleg négycsíkos sikló volt amit linkeltél, akkor lehet hogy valakinek a háziállatát nyírtad ki.
2018. okt. 10. 20:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!