Meddig tudja visszanyelni magát a kígyó?
Hello!
Lol, mik mennek itt...
Csak hogy rend legyen...
3. Te is elég undorító élőlény lehetsz...
5. A Kígyók tudnak üríteni... Arra tippelek, hogy tojásevő kígyót láttál, mert ő miután összepréseli a tojást, és kiszívja a tartalmát, visszaöklendezi a héját... A Kígyók többsége viszont a farka előtt elhelyezkedő Kloáka nyílást használja ürítésre, mint a madarak...
Hogy válaszoljak a kérdésre, szerintem a gyomráig tudja lenyelni magát, ami a teste kb. 1/3-nál helyezkedik el...
Addig amíg a PhotoShop engedi neki!
Kígyó nem nyeli be magát!!!!!
Hello!
Ez tényleg nem túl valószínű, de figyelembe kell venni, hogy ő egy Kaliforniai Királysikló, aki arról híres, hogy elég nagy a kannibalista hajlama, és ha sok a véletlen, akkor elképzelhetőnek tartom...
Hát igen miután kiírtam utána néztem a képet és nekem is elsőre ez ugrott be hogy kannibál
De mivel hogy a kígyók először megölik a prédát és csak utána fogyasztják el elég elképzelhetetlen hogy megfojtja saját magát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!