Áááá.! Segítség! Ez kígyó volt vagy sikló az udvarunkon?
Itt megtalálod az összes hazai hüllőt: [link]
Nézd meg melyikhez hasonlított.
Sajnálom, hogy szavazati joggal is rendelkezel, felnőttnek tartod magad és gyereket nevelsz, miközben a saját országod jellemző állatait sem SEJTED. Akármennyire is mérges egy kígyó, ha nem állsz neki cseszegetni őt vagy nem lépsz rá konkrétan, sose bánt, hiszen nem vagy neki zsákmány méretű. Az óriáskígyók a mesékben vannak meg más földrészeken, nem tűnt fel? Azok csak szimplán megfojtanak, alig veszed észre. Papája???? Tojásokat rajnak oszt otthagyják, szerinted???
Szerintem amíg el nem végzed a 8 általánost, a gyereket legalább napi 2-3 órában valaki olyan nevelje, aki a valóságot is elmondja neki, nem elmegyenge. Az olvasottak alapján jobb, ha nem is családtag.
"Szerintem amíg el nem végzed a 8 általánost, a gyereket legalább napi 2-3 órában valaki olyan nevelje, aki a valóságot is elmondja neki, nem elmegyenge. Az olvasottak alapján jobb, ha nem is családtag."
A 8 általánost egy kicsit túl teljesítetettem (talán Veled ellentétben), ugyanis a BME építészmérnöki karán végeztem. Az inteligenciát nem abban mérik, h. ki mennyire ismeri a kígyóféléket és mennyire szereti, hanem abban, h. ismeretlenül sosem kérdőjelezzük meg más műveltségét, végzettségét és pláne azt nem, h. milyen SZÜLŐ!!! El kellene ezen gondolkodnod!? És engedelmeddel nevelem inkább én a saját gyermekemet, minthogy egy hozzád hasonlóra bízzam véletlenül is, aki azért "válaszolgat" kérdésekre, h. legyen kin levezetni a feszültséget, amit magában elfojtott....
Találtam egy döglött siklót az utcánkban ezért kutakodtam. 20 perc netezéssel fel lehet térképezni Magyarország hüllőit, és lehetetlen elmenni amellett, hogy hazánkban minden kígyó védett.
Az én tanácsom, hogy legközelebb higgadtan járj utána a dolgoknak az ehhez hasonló primitív anonim oldalak mellőzésével, és ha megismétlődne a dolog, messzebbre vigyétek a siklót, hogy ne találjon vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!