Kezdőoldal » Állatok » Hüllők » Áááá.! Segítség! Ez kígyó...

Áááá.! Segítség! Ez kígyó volt vagy sikló az udvarunkon?

Figyelt kérdés
Gyűlölöm a kígyóféléket!:( Most is kiráz a hideg,ahogy írok róla. Szóval az imént láttam kb.20cm volt és olyan fél centi vastag. Szürkés színű és hosszában fekete csíkok voltak rajta. Villás nyelvét öltögette rám. Jajj..mindjárt megőrülök!Legalább mondja vki,h. nem mérges!
2011. jún. 9. 15:19
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lett volna fura a teteméről képet készíteni. Ha legközelebb így jársz, tedd meg! Komolyan... :))
2011. jún. 18. 09:22
 32/44 anonim ***** válasza:

[link]

Nem ilyen volt?

2011. jún. 18. 10:24
 33/44 A kérdező kommentje:
Nem amit én linkeltem annak a szinezete jobban hasonlított. A 4fekete csík, a szürkés árnyalat, és a fején az elkülönülő minta szinte tuti.
2011. jún. 18. 13:37
 34/44 anonim ***** válasza:

Itt megtalálod az összes hazai hüllőt: [link]

Nézd meg melyikhez hasonlított.

2011. jún. 18. 19:57
 35/44 ekeke ***** válasza:
100%

Sajnálom, hogy szavazati joggal is rendelkezel, felnőttnek tartod magad és gyereket nevelsz, miközben a saját országod jellemző állatait sem SEJTED. Akármennyire is mérges egy kígyó, ha nem állsz neki cseszegetni őt vagy nem lépsz rá konkrétan, sose bánt, hiszen nem vagy neki zsákmány méretű. Az óriáskígyók a mesékben vannak meg más földrészeken, nem tűnt fel? Azok csak szimplán megfojtanak, alig veszed észre. Papája???? Tojásokat rajnak oszt otthagyják, szerinted???

Szerintem amíg el nem végzed a 8 általánost, a gyereket legalább napi 2-3 órában valaki olyan nevelje, aki a valóságot is elmondja neki, nem elmegyenge. Az olvasottak alapján jobb, ha nem is családtag.

2011. júl. 9. 15:15
 36/44 A kérdező kommentje:

"Szerintem amíg el nem végzed a 8 általánost, a gyereket legalább napi 2-3 órában valaki olyan nevelje, aki a valóságot is elmondja neki, nem elmegyenge. Az olvasottak alapján jobb, ha nem is családtag."

A 8 általánost egy kicsit túl teljesítetettem (talán Veled ellentétben), ugyanis a BME építészmérnöki karán végeztem. Az inteligenciát nem abban mérik, h. ki mennyire ismeri a kígyóféléket és mennyire szereti, hanem abban, h. ismeretlenül sosem kérdőjelezzük meg más műveltségét, végzettségét és pláne azt nem, h. milyen SZÜLŐ!!! El kellene ezen gondolkodnod!? És engedelmeddel nevelem inkább én a saját gyermekemet, minthogy egy hozzád hasonlóra bízzam véletlenül is, aki azért "válaszolgat" kérdésekre, h. legyen kin levezetni a feszültséget, amit magában elfojtott....

2011. júl. 12. 00:38
 37/44 ekeke ***** válasza:
az a legütősebb, hogy az intelligencia szó jelentését sem ismered..... amúgy nem szarvas levezetőnek nézem ezt a lapot, csak jókat röhögni ezeken
2011. júl. 12. 08:11
 38/44 A kérdező kommentje:
Még jó hogy vannak ilyen minden téren jóltájékozott tudósok a környezetünkben, mint te, okostojás!Az intelligencia egy bizonyos értelmességi szintet jelent, amihez hozzá tartozik az én olvasatomban az is,h. nem sértegetünk másokat ismeretlenül, pláne nem szülői mi voltában, és pláne nem a családját!!!!! Ha meg azért nézelődsz itt, h. kinevess másokat, akik segítségért fordulnak az emberekhez, az elég szánalmas...Igazán értelmes dolgokkal töltheted az életed!Csak sajnálni tudlak, h. ilyenekkel szórakozol!
2011. júl. 12. 11:21
 39/44 ekeke ***** válasza:
100%
Segítség, én igen értelmes vagyok, ezért kinyírtunk egy húszcentis gabonasiklót!!!!!!!!!!!!! Meg is marhatta volna a Mikulást!
2011. júl. 12. 23:52
 40/44 Trolololololo válasza:

Találtam egy döglött siklót az utcánkban ezért kutakodtam. 20 perc netezéssel fel lehet térképezni Magyarország hüllőit, és lehetetlen elmenni amellett, hogy hazánkban minden kígyó védett.

Az én tanácsom, hogy legközelebb higgadtan járj utána a dolgoknak az ehhez hasonló primitív anonim oldalak mellőzésével, és ha megismétlődne a dolog, messzebbre vigyétek a siklót, hogy ne találjon vissza!

2011. júl. 24. 16:28
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!