Nem túlzás amit a békéscsabai Sanyi a kakassal művelnek?
Figyelt kérdés
Már nem tudom sírjak vagy nevessek, de szerintem megérett az emberiség a pusztulásra. Megemlékezés, gyertyagyújtás, temetés egy kakasnak. Őszintén ha én láttam volna a kakast, akkor metszettem volna egy a nyakát aztán mehetett volna a pörköltbe. Komolyan egy kakasról beszélünk, egy haszonállatról. Persze rossz dolog, hogy valaki megrúgdosta, teljes mértékben elitélendő.2024. máj. 22. 17:46
61/65 anonim válasza:
A fajtád költözne 2 falu közé a semmibe, egy tanyára, ahol nincsenek emberek
62/65 anonim válasza:
Durva, hogy ennyire nem fogja fel a csepp agyatok, hogy sok állat nem csak haszonállat, mert nem te döntöd el
63/65 anonim válasza:
Pont hogy Ti a csepp agyatokkal gondoljatok azt hogy egy haszonallat nem haszonallat 😂 beteges gondolkodas . Azt sajnalom hogy nem lottek fejbe es ettek meg
64/65 anonim válasza:
Sot.. nem csak megenni hanem az izletes csontjait odaadni a macskaknak es ami ok nem esznek meg belole azt meg a kutyanak ;) szornyu de ez az elet es igy a jo ;)
65/65 anonim válasza:
De sajnos latszik hogy milyen muveletlen elszeparalt emberek lehettek akik nem tul eletre valok. Elobb kerultok Ti hidegre ilyen gondolkodassal ;). Minden Sanyival a bogracsba ! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!