Nem túlzás amit a békéscsabai Sanyi a kakassal művelnek?
Figyelt kérdés
Már nem tudom sírjak vagy nevessek, de szerintem megérett az emberiség a pusztulásra. Megemlékezés, gyertyagyújtás, temetés egy kakasnak. Őszintén ha én láttam volna a kakast, akkor metszettem volna egy a nyakát aztán mehetett volna a pörköltbe. Komolyan egy kakasról beszélünk, egy haszonállatról. Persze rossz dolog, hogy valaki megrúgdosta, teljes mértékben elitélendő.2024. máj. 22. 17:46
21/65 anonim válasza:
#3 Leírtad azt, ahogy én is gondolom 100%-ig.
22/65 anonim válasza:
Jó, kérdező. Szerinted haszonállat, másnak házikedvenc. A kínaiaknak a kutya a haszonállat. Máshol tartanak még rabszolgát is. Tök mindegy te mit gondolsz, az emberek különbözőek.
23/65 A kérdező kommentje:
Akkor is gyertyát gyujtassz, ha otthon levagsz egy tyúkot? Disznót? Birkát? Megemlékezel róla?
Az embereket a mai világban már leszarják, de bezzeg a kakas.... :). Van egy pont ami már túlzás.
Értem a véleményeteket hogy allatkinzás stb, teljes mértékben én is elitélem. De ez már tényleg túlzás.
2024. máj. 22. 20:17
24/65 A kérdező kommentje:
Másrészt a megemlékezés nem a bántalmazott állatokról szól ahogy valaki itt írta, hanem konkrétan erről a baromfiról. Szó se esett az allatkinzasról vagy másról a posztokban.
2024. máj. 22. 20:19
25/65 A kérdező kommentje:
Megemlékezés alatti posztban 500+ komment ebből 80% az ami az én véleményem.
2024. máj. 22. 20:20
26/65 anonim válasza:
Amúgy az embereknek is felesleges gyertát gyújtani mivel a létezésüknek semmivel nincs több értelme mint egy kakasénak. Tehát ha az embernek gyújtanak akkor a kakasnak sem túlzás.
27/65 anonim válasza:
Magadra ne vedd, de tudod mi a baj az emberekkel? Nem képesek a másik mentalitását tiszteletben tartani, ha ő másképp gondolja, akkor egyből hülye. Én azt vallom, hogy mindenki azt gondolja amit akar, amíg azzal nem árt. Értelemszerűen az állatkínzás ártalmas, de mondjuk kinek árt emberünk azzal, hogy ír egy megemlékező cikket, meggyújt egy gyertyát az állat emlékére? Én is tiszteletben tartom azt, hogy neked nem ér ennyit egy kakas élete, de azért ne legyél olyan, mint az agresszív vegánok.
28/65 anonim válasza:
Attól még, hogy valami haszonállat, még viszonyulhat hozzá úgy egy ember, mintha egy kedvtelésből tartott állat lenne. Az, hogy ki hogy gyászol vagy ki hogy fejezi ki az együttérzését vagy ki hogy hívja fel a figyelmet az állatkínzásra, az legyen mindenkinek a saját dolga.
Szerintem ezen nem kéne fennakadnod.
29/65 anonim válasza:
#20 Fingod sincs az állattartásról, olyan dologba pofázol bele, amihez hülye vagy. Nekünk is vannak tyúkjaink, kakasaink és igen, egyszer majd levágjuk őket és megesszük, de addigis szeretjük, etetjük őket és vigyázunk rájuk. Ha valaki idejönne és agyonrugdalná valamelyiket, azt utána én verném agyon.
30/65 anonim válasza:
Vedd már észre magadat, ember...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!