Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Nem túlzás amit a békéscsabai...

Nem túlzás amit a békéscsabai Sanyi a kakassal művelnek?

Figyelt kérdés
Már nem tudom sírjak vagy nevessek, de szerintem megérett az emberiség a pusztulásra. Megemlékezés, gyertyagyújtás, temetés egy kakasnak. Őszintén ha én láttam volna a kakast, akkor metszettem volna egy a nyakát aztán mehetett volna a pörköltbe. Komolyan egy kakasról beszélünk, egy haszonállatról. Persze rossz dolog, hogy valaki megrúgdosta, teljes mértékben elitélendő.
máj. 22. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 51/65 A kérdező kommentje:
Az a téma, hogyha egy haszonállat elpusztul akkor ilyen túltolt megemlékezést kell nyilvánosan csinálni e vagy sem? Amikor nagyobb problémák is vannak. Egy szó sem esett az állatkínzásról. Csak Te vagy más terelte oda a témát a kérdésbe is, és ahogy mondtam a kakas sem lett megrúgdosva, kiderült végül. Akkor hol az állatkínzás?
máj. 26. 13:10
 52/65 anonim ***** válasza:
Kérdező, te vagy itt a legnagyobb idióta. Ásd már el magad.
máj. 26. 13:50
 53/65 anonim ***** válasza:
Hol derült ki ilyen, hogy nem bántották ? Mármint, szerinted ?
máj. 26. 13:51
 54/65 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nem érdemel semmit, miért foglalkozol vele már legalább 4 napja? Szánalmas vagy
máj. 26. 13:52
 55/65 A kérdező kommentje:
#53 Megírták híroldalon.
máj. 26. 13:55
 56/65 anonim ***** válasza:

#51 Ő nem haszonállat volt. Kemény, hogy ezt az egyszerű tényt nem tudta az agyad megugrani. :D

"Amikor nagyobb problémák is vannak." - Igen, például az, hogy az ilyen 0 IQ-val rendelkező embereket nem löki ki magából a társadalom. Mert EZ tényleg nagy probléma. Csak mérgezitek a normálisan élő emberek és állatok életét. Miért nem takarodsz ki ebből a társadalomból, ha nem tetszik?

máj. 26. 16:35
 57/65 anonim ***** válasza:
Szamomra erthetetlen hogy eveken keresztul nem lehetett megfogni olyan vad volt.. vegul abba pusztult el allitolag hogy bantottak kerdem en hogyan? Biztos nem attol hogy kint a varosba , haszonallatnak nem megfeleloen elt , a madaraktol barmikor elkaphatott fertozest vagy barmit. De meg az emberektol is. Szerintem is egy kakas.. en nyugodt szivvel vettem volna ha valaki megfogja es foz belole egy jo porkoltet. Az kellett volna a sorsanak lennie.. ;)
jún. 23. 12:53
 58/65 anonim ***** válasza:
22%
Attol hogy nem haszonallatkent van tartva attol az marad. A tyuk a kakas azert van hogy tojast termeljen, szaporodjon de leginkabb azert hogy megegyuk :). Az mar sajatos problema ha valaki azt hiszi hogy ezek hazikedvencek :). Sanyikanak a labasba lett volna a melto helye egy raszorulo csalad vasarnapi asztalan :)
jún. 23. 12:54
 59/65 anonim ***** válasza:
58, a te méltó helyeden nem fogsz fázni soha, ne aggódj
jún. 23. 14:13
 60/65 anonim ***** válasza:
0%
#58 A te méltó helyed meg Szibériában lenne, a civilizált társadalomtól jó messze, mert képtelen vagy elsajátítani a társadalmi együttélés normáit.
jún. 23. 16:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!