Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Nem túlzás amit a békéscsabai...

Nem túlzás amit a békéscsabai Sanyi a kakassal művelnek?

Figyelt kérdés
Már nem tudom sírjak vagy nevessek, de szerintem megérett az emberiség a pusztulásra. Megemlékezés, gyertyagyújtás, temetés egy kakasnak. Őszintén ha én láttam volna a kakast, akkor metszettem volna egy a nyakát aztán mehetett volna a pörköltbe. Komolyan egy kakasról beszélünk, egy haszonállatról. Persze rossz dolog, hogy valaki megrúgdosta, teljes mértékben elitélendő.
máj. 22. 17:46
1 2 3 4 5 6 7
 41/65 A kérdező kommentje:
Már motoros felvonulás is lett a kakas miatt :D
máj. 26. 09:41
 42/65 anonim ***** válasza:
100%
#41 Na tök jó! Végre pezseg az élet! :) Egyébként tényleg ráfér a társadalom nagyon sok tagjára (többek között rád is, kérdező), hogy emlékeztessenek titeket arról, hogy társadalomban élünk, ahol vannak szabályok, normák, törvények, amiket be kell tartani. Vagy nem kell betartani, de akkor ki lehet vonulni a civilizált társadalomból, el lehet menni Szibériába a semmi közepébe és élni egyedül egy faházban. Ott aztán azt csinálsz, amit akarsz! De itt, köztünk, normális, kulturált, civilizált emberek között be kell tartanod az írott és íratlan törvényeket. Ha nem tetszik, akkor tudod, hogy merre van a kifelé.
máj. 26. 09:49
 43/65 anonim ***** válasza:
És a felvonulás végén minden résztvevőt szeretettel várnak egy finom kakaspörire. :)
máj. 26. 09:51
 44/65 anonim ***** válasza:
53%
#43 Te sem fogod fel, hogy az állatkínzással van gond, ugye? B+, ha a parciális differenciálegyenletet nem érted meg, az oké, ahhoz kell IQ. De hogy ennyi egysejtű van az országban, akik sajnos őszintén nem értik, hogy mi a probléma egy kakas agyonrugdosásával, az baromi elkeserítő. A te fajtádnak kár volt lemászni a fáról.
máj. 26. 09:56
 45/65 A kérdező kommentje:
#44 Nem az allatkínzás a téma. Ezt nem értitek meg. Amúgy meg már kiderült hogy nem is bántotta senki. :).
máj. 26. 10:10
 46/65 anonim ***** válasza:
0%
Értem én, csak azzal van a gond, hogy ezek a felháborodások meg felvonulások szimpla pótcselekvések, illetve arra valók, hogy az ember simogassa egy kicsit a saját egóját, hogy ő milyen rendes ember, mekkora állatvédő. Egy hét, és az emberek 90%-a el is felejti, hogy Sanyi kakas létezett.
máj. 26. 10:14
 47/65 anonim ***** válasza:

#46 Ez max. a te fejedben van így. A te agyadban ez így csapódik le, rendben. Viszont valójában ez arról szól, hogy a társadalom kifejezze az ilyen egybitesek felé is - akik persze nem értik meg, btw. hogy lehetne megértetni veletek? - hogy rohadtul nem ért egyet az ilyen bánásmóddal és nem tolerálja.

Gondolom most azt kérdezed magadban, hogy akkor miért nem fogunk vasvillát, fáklyákat és mészárolunk le titeket? A válaszom megint csak az, hogy mert civilizált társadalomban élünk. Illetve abban próbálnánk élni. És tényleg nem értem, hogy ti miért nem vonultok ki ebből, ha nem erre van igényetek?

máj. 26. 10:37
 48/65 anonim ***** válasza:
#45 De, az állatkínzás a téma.
máj. 26. 10:39
 49/65 A kérdező kommentje:

#48 Nem az a téma. Se a megemlékezést se a felvonást és a többi vackot se azért csinálják. Nem bántalmazták a kakast ez már kiderült korábban

Főleg nem azért pusztult el. Szimplán azért csinálják ezt mert idióták...

máj. 26. 10:59
 50/65 anonim ***** válasza:
#49 Akkor mi a téma szerinted? (És de: még mindig az állatkínzás a téma, tök mindegy, hogy szerinted mi derült ki a történetről.)
máj. 26. 11:25
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!