Bizonyos házi csirkéből miért lesz büdös a húsleves?
Mamám szokott hozni egész csirkét és valami hihetetlenül finom, sokkal lágyabb mint a bolti, a májat meg sem kell rágni, sülés/főlés után olyan lesz, mint a krém.
Jó húslevest lehet belőle készíteni, hát még a tyúkból amit szintén szokott néha hozni.
Ezzel szemben anyósoméknál vágtunk csirkét és kaptunk is 5 darabot. Nagy örömmel felraktam húslevesnek, és amint főni kezdett, nagyon büdös csirke szag lett, pedig ugyanúgy készítettem mint a mamámét vagy a boltit. Vágáskor minden jól ment, hideg vízbe lett áztatva, akár csak a mamáméknál, utána egyből ment is a hűtőbe és másnap már főztem is.
Rákérdeztem milyen táppal lett etetve (szokatlanul nagyobb volt a combja a csirkének) és mondták hogy purina táppal meg hogy milyen hihetetlenül gyorsan megnő tőle. Lehet attól ilyen büdös?
A levesnek is volt erős mellékíze, nem is bírtam megenni, így az összesből rántott húst készítettem, mert úgy alig volt észrevehető.
"De a házi csirkénél nehezen ellenőriznék."
házilag hozzájutni sem egyszerű, és Purina tápot kaptak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!