Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Bizonyos házi csirkéből miért...

Bizonyos házi csirkéből miért lesz büdös a húsleves?

Figyelt kérdés

Mamám szokott hozni egész csirkét és valami hihetetlenül finom, sokkal lágyabb mint a bolti, a májat meg sem kell rágni, sülés/főlés után olyan lesz, mint a krém.

Jó húslevest lehet belőle készíteni, hát még a tyúkból amit szintén szokott néha hozni.


Ezzel szemben anyósoméknál vágtunk csirkét és kaptunk is 5 darabot. Nagy örömmel felraktam húslevesnek, és amint főni kezdett, nagyon büdös csirke szag lett, pedig ugyanúgy készítettem mint a mamámét vagy a boltit. Vágáskor minden jól ment, hideg vízbe lett áztatva, akár csak a mamáméknál, utána egyből ment is a hűtőbe és másnap már főztem is.

Rákérdeztem milyen táppal lett etetve (szokatlanul nagyobb volt a combja a csirkének) és mondták hogy purina táppal meg hogy milyen hihetetlenül gyorsan megnő tőle. Lehet attól ilyen büdös?


A levesnek is volt erős mellékíze, nem is bírtam megenni, így az összesből rántott húst készítettem, mert úgy alig volt észrevehető.


jan. 24. 06:16
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

"De a házi csirkénél nehezen ellenőriznék."

házilag hozzájutni sem egyszerű, és Purina tápot kaptak

jan. 25. 17:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 22/22 anonim ***** válasza:
A legjobb csirke vagy pulykatelepekről beszerezni a tápot. Szoktak ott eladni ami marad olcsón. Azok jó minőségűek és tényleg minden hatósági ellenőrzésnek megfelelnek.
jan. 27. 15:36
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!