Mit készítsek egész csirkéből? Csirkepörkölt és húsleves kizárva.
Adott egy egész csirke. Legtöbbször pörköltet és levest szoktam csinálni belőle, de már unjuk. 😅 Tudtok tippeket adni, hogy mit készítsek ezúttal belőle?
Köszönöm szépen! 🌸
Én a töltött csirkére szavazok.
A töltelékkel még ki is egészíted a húst. Nagyon tartalmas ebéd lesz.
Hétvégén én is erre készülök.
Hétvégére szeretném elkészíteni, de most gondolkoztam és úgy emlékszem férjem már fadarabolta és úgy rakta be a mélyhűtőbe, akkor egész csirke kizárva. De a töltött csirke elsőre lehet, hogy bonyolult lesz nekem. 😊
Paprikás csirke, rántott csirke vagy sült csirke ….. köszi az ötletetket.
Ha férjed feldarabolta akkor igazából van 2 csirkecombod 2 szárnyad egy csirkemelled meg 1 farhát darabokban így írok olyat amihez jó a darabolt egész csirke is..
Provencei csirke
Gombás tejszínes csirke
Tárkonyos csirke ragu leves
Mustáros csirke
Sajtszószos csirke
Hagymás krumpli ágyon sült csirke
Vaaaagy simán le sütöd grill csirkének mellé dobsz alufóliába 2 db ceklat, külön alufóliába 4 egész krumplit, megint alufóliába egy fél sütőtököt. Sütést követően le fejted a húst a csontról a fentebb alufoliazott dolgokat felkockázod és tálba teszed majonezzel joghurttal citrommal kicsi mézzel össze kevered pirított aprított dióval, nyersen kockázott lilahagymával és egy csipet mézzel és balzsam ecettel tálalod egyik kedvenc "salim" 🤌😂
Levesek:
csirke becsinált leves
Legényfogó leves
Húsos zöldborsó leves galuskával
Thai kókuszos csirke leves
Csirke pho leves
Csirke gulyás leves
Gombás csirkeleves
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!