Oldalasból hogy készítitek a húslevest?
Sajnos nem kaptam húsoscsontot a hentesnél,így oldalast vettem.
Hogy készítitek a húslevest belőle?Mennyi ideig kell főzni?Jól gondolom,hogy kb ugyanúgy készül a leves mintha csontból csinálnám?
Fagyottan is el lehet kezdeni a hússal a főzést,ugye?
Köszönöm a válaszokat!
Oldalasból nem szokás levest fözni, de ettöl még lehetséges.
De elvileg ugyanúgy kellene, mint minden más csontos húsból.
Lehet fagyottan is kezdeni, kicsivel hosszabb ideig tart, mire felforr, más különbség nincs
Jó lesz abból is, ugyanúgy mintha húsos csont lenne.
Felforr lehabozod ízesíted,zöldségeled.Jó étvágyat.
Ugyanúgy, mint bármi másból. Érdemes előtte kiolvasztani, de kis odafigyeléssel fagyosan is oda lehet tenni.
És kiváló húsleves készíthető oldalasból! Nagyon is alkalmas rá, hiszen csontos, ami extra ízt ad a levesnek, és zsírréteggel átszőtt, tehát megfőve se lesz egy száraz fűrészpor!
Érdekes itt pár embernél ez a nagy fikázás, de gyanítom mondjuk egy karajcsontról élvezettel szopkodná az összes a borda közti, legfinomabb húsokat. Jó reggelt kívánok, az oldalas, az annak a folytatása!
én mindig oldalasból csinálom a húslevest mert nagyon finom rajta a hús és jobb mint csak egy csontot szopogatni
mondjuk én kuktában főzöm, de ugyanúgy kell főzni ameddig a hús megpuhul
Anyu is szokott időnként oldalasból húslevest. Finom a husi, ahogy puhára megfő, finom a leves is belőle.
Nem tudom, aki kategorikusan kijelenti, hogy "oldalasból nem szokás", az fogott-e már főzőkanalat a kezében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!