"Tyúkozásba" szeretnék fogni. Falun lakom, területileg az udvarom bőven van hely. Egyenlőre csak 200db tyúkot szeretnék. Tojások saját részre, ill. eladásra. Kérdésem annyi, hogy mellékes keresetként érdemes vele foglalkozni?
Ismét elvesztetek a részletekbe.
Senkinek semmi köze ahhoz,hogy én honnan, mennyiért szerzek takarmányt.
Nem ez volt a kérdés!
50-es nem a lebeszélésen van a hangsuly hanem azon hogy ért-e hozzá. Volt itt egy hasonlo kerdes csak o kis letszamu kb. 10 tyuk tipusu kerdes nem kereskedelmi célra. Irtam neki olvasson szakkonyvet. Persze tobben lehurrogtak es korulmenyesnek neveztek. De az lesz korulmenyes ha egyszeru dolgot nrm tudva tobb problemat kell majd megoldania mert nem tudott pitianer dolgokat. Azota max. leirom a kérdésre a véleményem. Én ott sem mondtam hogy ne tartsa csak azt hogy olvasson utána dolgoknak.
Itt ha minden adott az illetonek es van is hozza szakmaja es be is vizsgaltatja a tojasokat eladas elott akkor miert nem kezdi mar el megvalositani? Minek tokol rajta?
* csak ő 10 tyuk tipusu kerdest tett fel nem kereskedelmi celra.
* nem tudva
Bocsanat tipoztam.
57. https://www.gyakorikerdesek.hu/allatok__haszonallatok__11671..
Ott az 1, 14, 18, 21, 27, 31, 35, 36, 38-as vagyok én
56-os csak az a problema hogy o egyedul kezd bele es csak gyerekkori emlekek alapjan. Nagymamaja idejeben masabb volt minden mint most. Es ha nem tud egyszeru dolgokat abbol csinal maganak tobb lepeses problema megoldast hosszu kuszkodessel.
Amugy ha olyan dolgokat nem tud, es problemaja lesz, aminek ha utana olvasott volna akkor fogta volna a fejet hogy ja hogy csak ilyen egyszeru lett volna de kicsibol tobb problemat csinalt maganak mert nem tudta.
A mostani kerdezo letamadja a tobbieket hogy senkinek semmi koze honnan szerzi a takarmanyt jelzem engem nem erdekel. De ha nem mond egy szamot akkor ne is varjon tanacsot max csak velemenyt hogy szerintunk jo lesz e neki penzugyileg ez amit tervez.
Semmire nem lehet semmit mondani.
Nem mellesleg nem csak a takarmany arat kene neznie mert ott van azert ilyen mennyisegu allomanynal tobb penzugyi koltseg.
En irtam ha ingyen van a takarmany akkor mit tokol. Bar kerdes mi az es milyen minosegu.
Ja amit linkeltem oldalt ott tevesen kifogasoltad mert van tyuktartasrol is blog csak kerteszmernok tanacsadok voltak en meg jeleztem hogy lejjebbnem gorgettem ebredes utan.
De mindegy is.
Amit meg 2-es linkelt azok is jok csak egy atlag tyuktartonak kinaiul van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!