"Tyúkozásba" szeretnék fogni. Falun lakom, területileg az udvarom bőven van hely. Egyenlőre csak 200db tyúkot szeretnék. Tojások saját részre, ill. eladásra. Kérdésem annyi, hogy mellékes keresetként érdemes vele foglalkozni?
Ki az a hülye, aki negyedáron adja a takarmányt, pláne ingyen?
Ha így van, akkor nyilván bele kell vágni!
Miért kapnál te ingyen terményt? Ki az aki neked ennyit csak úgy idaad? Mikor tizenezres takarmányárak vannak. Oké 1-2 zsákot biztos adnak , na de ennyit?
Szerintem te egy álomvilágban élsz.
De ha ennyi minden adott, akkor nem is értem mi a kérdés.
32-es én se értem a kérdését ezek alapján, ha csak nem szimplán teszteli az ittlévőket hogy ki mennyit tud az állattartásról és szakember az illető.
Mert gondolom nem lopják neki a takarmányt, hanem családban biztos van, aki ezeknek a takarmányoknak az előállításával foglalkozó mezőgazdász. Ha nem tesztel csak ezt tudom elképzelni. Illetve írta hogy szakmai ártalom, sanszos hogy ért ő hozzá,tanulta is, csak részben teszteli a kérdésével a válaszolókat.
Írom ezt úgy, hogy én tanultam a szakmát, és én jeleztem, hogy kérdezze a falugazdászt az őstermelői feltételekről, mert bizonyos tevékenységekhez, kell bizi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!