Kezdőoldal » Állatok » Haszonállatok » Tik nem sajnáljátok a kutyáito...

Tik nem sajnáljátok a kutyáitokat?

Figyelt kérdés
Nem lehet olyan jó fogságban és teljes kiszolgáltatottságban élni.

2021. júl. 13. 17:39
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
87%

Nem sajnálom, mert jobb élete van mint egy átlagos embernek.

Nem kell dolgoznia, mindene megvan, luxusban él.

Közösségbe is jár, van egy jó nagy "baráti társasága" és olyanok veszik körül akik szeretik.

Sintértől hoztam, de nagyon pici volt még, nem hiszem hogy emlékszik az előéletére. Fogalma sincs hogy gonosz emberek is vannak és hogy milyen rossz hely a világ. Tökéletesen boldog, mert csak a jót ismeri.

2021. júl. 13. 18:06
 12/27 anonim ***** válasza:
35%

Szoktam ezen gondolkodni. Nemcsak a kutyákkal kapcsolatban. A tengerimalacaimnak még rosszabb, mert őket nem tudom kivinni sétálni sem.

Néhány állatot már annyira függővé tettünk, hogy nem tudom, hogy tudnának visszaszokni a vadonba.

2021. júl. 13. 18:14
 13/27 anonim ***** válasza:
49%
Tik???
2021. júl. 13. 18:15
 14/27 anonim ***** válasza:
64%
Ti
2021. júl. 13. 18:16
 15/27 anonim ***** válasza:
14%
Ezért vannak macskáim
2021. júl. 13. 18:27
 16/27 anonim ***** válasza:
45%

#15:

Azok nem a te macskáid. Te vagy a macskáid "embere". 😁

2021. júl. 13. 20:57
 17/27 anonim ***** válasza:
100%

Hát, szerencsétleneknek ezt dobta a gép... :D

Elvileg 3 éves gyerek szintjén vannak, én pedig 3 évesen még nem gondolkodtam ilyeneken, így remélem, hogy ők sem teszik. De próbálok velük minél többet foglalkozni és egy harmonikus kapcsolatot fenntartani.

Azért én is el tudnék magamnak egy jobb életet képzelni, mégsem sajnál senki :(

Csernobilban sok kutya a mai napig keresi az ember társaságát, pedig már sokadik generációs "szabad" kutyák. Benne van a génjeikben.

2021. júl. 13. 22:05
 18/27 anonim ***** válasza:
100%
A kutyának éppen az az egyik ösztöne, hogy ember közelében legyen.
2021. júl. 14. 00:03
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
#12 ez nem feltétlenül rossz. A tengerimalac zsákmányállat, így gyakorlatilag minden új helyen retteg mert azt várja hogy mikor bukkan fel egy ragadozó, neki az ösztönei nem azt súgják hogy légy szabad, fedezd fel a világot hanem bújj el és élj túl, ha megvan a megszokott helye, a társa akkor ő k...a nagy biztonságban érzi magát és ilyen szempontból sokkal nyugodtabb élete van mint mondjuk az Andok hegységi rokonainak akik folyamatosan azt figyelik mikor kapja fel őket egy ragadozó madár. Arról nem is beszélve hogy a vadonban ha egy malac beteg lesz, rejtegeti amíg tudja, aztán ha már annyira rosszul van hogy látszik rajta, betölti a táplálék láncban elfoglalt szerepét. Itt a malacaid orvoshoz mennek, kezelést kapnak és meggyógyulnak (jobb esetben) vagy ha nem is, békésen elalszanak nem egy kígyó/sas/farkas/vadmacska zabálja fel őket nem épp gyorsan.
2021. júl. 14. 07:48
 20/27 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy néhány hozzászóló is írta: nem kevésbé élünk kiszolgáltatottságban mi emberek sem...
2021. júl. 14. 09:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!