Kisgyerek+kisállat? Ti nem sajnáljátok?
Unkatesóméknak macskái vannak, de folyton nyomorgatják, rángatják őket a gyerekek (3 és 5 évesek). Mindig simogatni akarják, felveszik, persze rosszul fogják, és ha szólok én vagyok a rossz, mert hadd játsszon a gyerek.
Nagyon sajnálom azokat a kisállatokat, akiket folyton nyúznak a gyerekek, mert sajnos senki sem tanítja meg nekik hogy hogy kell vele bánni..
én is sajnálom az ilyen állatokat, de ha akarja a macska, meg tudja magát védeni. én is ilyen voltam gyerekkoromban, volt egy sziámi macskánk, ne aggódj, ha nem tetszett neki, tövigszántotta akár az arcomat is.
a gyerekek ilyenek. minden gyerek ezt csinálja. képtelenek rendesen megfogni egy macskát/kutyát, ez van. nekem is van cicám, babát várok. előre sajnálom a szerencsétlen flótást, de majd feltalálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!