1/2 anonim válasza:
Amelyiknek tényleg nincs gazdája/kitették, azokat természetesen sajnálom. De amelyik szimplán csak szeret eljárni otthonról, és látszik rajta, hogy van gazdája, tiszta, etetik, azt nem, mert falvakban ez nagyon gyakori, nekünk is volt ilyen macskánk.
2/2 anonim válasza:
Régen jobban,amikor érzékenyebb voltam, de má annyi mindent megéltem, és annyi kóbor kismacskát, kóbor kutyát láttam, macskát fogadtunk is be. De nem lehet a világ összes problémáját a vállunkon hordozni. Ha tudsz inkább segíts rajta, minthogy sajnáld. Ha mást nem, keresel neki gazdát, vagy szólsz egy állatmenhelynek, vagy állatmentő alapítványnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!