Kezdőoldal » Állatok » Macskák » Szegény cicus. Ti nem sajnáljá...

Szegény cicus. Ti nem sajnáljátok?

Figyelt kérdés

Ahogy a videóba is lehet hallani a gazdái csak nevetnek rajta minthogy segítenének neki.

[link]

2011. júl. 7. 11:18
 1/9 anonim ***** válasza:
Mi a francért kell ilyen videókat feltenni...? Az embert csak felkavarja, és úgyis tudod, hogy mindenki sajnálja.
2011. júl. 7. 11:20
 2/9 anonim ***** válasza:
Az emberek kegyetlenek. Kegyetlenebbek, mint akármelyik állat. Jó, most egy kis víztől nem lesz nagy baja, de biztos halálra rémült szegény.
2011. júl. 7. 11:21
 3/9 anonim ***** válasza:
én az összes állatkínzót kivégeztetném
2011. júl. 7. 11:24
 4/9 anonim ***** válasza:
Ezt állatkínzásnak hívják és bűncselekmény!Aki embernek meri magát nevezni az ilyet nem tesz!
2011. júl. 7. 11:28
 5/9 anonim ***** válasza:
Nem néztem meg, de el tudom képzelni mi lehet a videóban. Engem az érdekelne, hogy téged mi vezérelt, hogy feltedd ezt a kérdést, és becsatold a videót?
2011. júl. 7. 14:47
 6/9 anonim ***** válasza:
Én se nézem meg, de aki állatot kínoz poénból, még ha nem is lesz baja, az rendes ember nem lehet, menjen a kőfejtőbe. Barmok!
2011. júl. 7. 15:31
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó, nem vészes...egy cica beleesik egy hordó vízbe, és nem bír kiugrani, mindig visszapottyan.

Valószínűleg ettől semmi baja nem lett -bár a hasát megütötte párszor:(- de a hülye gazdái képesek voltak levideózni.

2011. júl. 7. 15:36
 8/9 anonim válasza:
szegény cica...a fülébe is belement attól is lehet baja nem?
2011. júl. 19. 06:05
 9/9 anonim ***** válasza:

Tudom hogy régi a kérdés de azért válaszolok.

Itt KIVÉTELESEN nem az ember dobta vízbe, ne ember tartja bent és nem bántják benne az állatot.

Ha nem vettétek volna észre 00:14-nél a hordó mellé esik majd önszántából visszaugrik ráadásul többször is van lehetősége arra hogy elmenjen.

Tudom hogy a z emberek bármire képesek és az állatokat nagyon sokat bántalmazzák vagy legalábbis végignézik ahogy fuldoklik de nem mentik ki. EZ nem olyan.

2011. aug. 16. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!