Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Szerintetek mit kéne változtat...

Lacka256 kérdése:

Szerintetek mit kéne változtatnom az akviba? Meghalt pár halam valami nem okés. Túl sokan vannak? Mivel tudnám kicsit lenyugtatni őket hogy ne legyenek ennyire stresszesek? . Illetve a sera fishtamint milyen rendszerességgel adhatom?

Figyelt kérdés
Az akiban 4serpalazac 5brókátmárna 1red cap törpesügér és 2corydoras van.Algásodik ami nemjót jelent. Nemrég meghalt 1 serpa úszóhólyag gyulladásban és a hím red cap törpesügér párja valamiért. Volt bakteriális kezelés azóta vízcsere is. Kb havonta csinálom a szűrőcserét attólfügg milyen erős még a víz forgatása.Részleges vízcserét kb 2hetente mostmár váltani fogok hogy hetente mert olvastam hogy ilyen kis akviba jobb úgy és szeretik ezek a halak a friss vizet.

2018. máj. 10. 13:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:

facebookon el tudod ajándékozni

pl; akvaristák, magyak akvaristák közössége csoportban, több ezer akvarista napi szinten olvassa

2018. máj. 11. 08:57
 22/28 A kérdező kommentje:

Énis készültem előtte,hogy milyen növények szűrő stb meg mennyit járassam telepítés előtt viszont az volt a hibám hogy a halakat a halkereskedőre bíztam. Ő ajánlotta ezt a felállást mint kezdőnek.

Okés belépek a csopiba.

2018. máj. 11. 12:02
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
Latom sikerült, nem is vagy te olyan rossz gyerek 😃
2018. máj. 11. 15:06
 24/28 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Eltudom passzolni az összes halat, de legkorábban szerda körül sajnos remélem addig jól lesznek a halak. Most egészségesek, szépek. Az 54l esbe akkor jólesz a 10endler hím guppi és az 5panda corydoras? A kis 30l esbe meg garnélákat szeretnék(red cherry). 10-12t ír díszhal infó. 15már sok vagy még lehet?
2018. máj. 13. 14:20
 25/28 anonim ***** válasza:
51%
30 literbe szűrés és vízcsere mellett 30-40 garnéla lazán elvan.
2018. máj. 13. 15:38
 26/28 A kérdező kommentje:
Ez biztos?
2018. máj. 13. 17:00
 27/28 Skid05 ***** válasza:
Nem lehet rábólintani, amíg el nem árulod (legalábbis én nem találtam), hogy mivel szűrnéd az 54-est. Hogy példát is mondjak egy Aquael Fan1-es vagy egy szimpla szivacsszűrő kevés lenne a célra. Ami az RC-ket illeti, az előző válaszoló úgy értette, hogyha ezen szapora jószágok száma eléri a 30-at na akkor kezdhetsz gondolkodni az elajándékozáson. Mire meglesz az ötlet már 40-en lesznek, a számuk exponenciálisan nő. Több forrásból szerezd be őket (10 bőven megteszi), nagyobb esélyed lesz hosszabb távon a valóban red cherry vérvonalra. Bármilyen mohát mindenképpen javasolnék melléjük, továbbá egy garnélabiztos (vagy azzá barkácsolt) szűrőt.
2018. máj. 14. 00:38
 28/28 A kérdező kommentje:
Eheim belso szivacsos szűrőm van 150-300l/h elég jól nyomja a vizet. És okés, köszi.
2018. máj. 14. 16:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!