Sera vipan lemezes halkaja azt írja, hogy naponta többször, keveset etessünk, sokan azt mondják, bőven elég napi egy etetés. Akkor hogy van ez?
Figyelt kérdés
Endler guppijaim vannak (fiatal felnőttek + néhány 3 napos kicsi), reggel és este szoktam annyit adni, amit kb 20-30 másodperc alatt eltüntetnek. Ez így jó, vagy változtassak?2014. szept. 3. 18:16
1/4 anonim válasza:
A legjobb: hetente 6x, naponta 1x annyit, amit kb 2 perc alatt megesznek. De a lemezes szerintem nem túl jó, inkább élővel etess, meg fagyasztott kajával, mindenevőknek dobj be valami főtt zöldségdarabot, hidd el, meghálálják.
2/4 anonim válasza:
A kicsiknek nem ártana ha többször kapnának.
3/4 A kérdező kommentje:
A garnik miatt kapnak forrázott zöldséget, de igazából sem ők, sem a halak rá sem bagóznak. Nálunk csak lemezes és tablettás halkaja van, (nagyon)kisvárosban lakom. Ha bemennék a megyeközpontba, ott biztos van fagyasztott, vagy élő is, viszont úgy olvastam, hogy azok csak rövid ideig tárolhatók, és az én hallétszámomhoz ráadásul nagyon eltúlzott kiszerelésben, így a fele mehetne a kukába, felesleges kiadásra viszont a zsebpénzemből nincs lehetőségem.
2014. szept. 4. 17:14
4/4 anonim válasza:
A fagyasztott artemia, krill, mysis, szav ideje 1 év körül van, nem vagyok otthon, így nem tudom megnézni, csak holnap este. Én 30 táblát szoktam rendelni, venni, (900kocka) több hónap mire megeszik a halak.
Tehát a rövid tárolási idő nem helytálló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!