Házilag halkaja?
tudtok olyan halkajákat mondani, amit én is meg tudom csinálni?
hallotam azt hogy néha gilisztát meg csontit adnak a ragadozó halaknak
Megpróbálhatsz halat apróra vágni. Kis elevenszülő halak például a fagyasztott halat is lerohanják és körberágják.
Én néha széttrandzsírozok egy fagyasztott kagylót késsel, jó azok nem lesznek annyira kis darabok és nem is annyira puha, de a 8-10centis halak már meg tudják enni. A kisebb halaknak venni szoktam fagyasztott artemiát és mysist.
A halak néha esznek borsót, kukoricát is szétnyomva, vagy uborkát. Megpróbálhatod ezeket is, mert lehet hogy amelyik halat ragadozónak hiszed, az mindenevő is. Egyes halak szeretik a békalencsét is csipegetni, hogyha állatkereskedésből tudsz egy marékkal hozni, beszórod akvárium tetejére, az ott mindig növekedni fog és táplálékkiegészítésnek jó.
Gilisztát csak a nagy márványsügerem evett egyben, másnak nem is adtam, de ő nem szerette annyira. Néha megette, de volt hogy kiköpte. A halakat viszont mindig megette és sosem köpte ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!