Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Az egyik aranyhalam a medence...

Az egyik aranyhalam a medence alján "fekszik", láthatólag semmi egyéb baja nincs, de nem eszik, és az aljzatról nem mozdul el. Mi lehet a teendő?

Figyelt kérdés

Semmiféle külső betegség jele nem látható - talán annyi, hogy a hasa kissé nagyobb, olyan, mint amikor jól van lakva. De a pikkelyek nem állnak el, nem hasvizkór.

Nem igazán találtam semmiféle betegséget, aminek ez lenne a tünete.

2016. aug. 18. 22:32
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
de nem érted h a gömbakváriumosok is tudatlan állatkínzók. ha találok neked olyan képet ahol gyerekeket dolgoztatnak ,vagy embereket kínzonak , vagy lefejeznek szted akkor az a normális????? remélem 10 éves körül lehetsz mert ha nem akkor menj el egy pszichológushoz... ,de lehet csak a pszichiáter lesz elég...
2016. aug. 25. 08:37
 22/25 A kérdező kommentje:

Isten barma az, aki anyádba pottyantotta a magvát..

Szerintem ne nagyon személyeskedj, nem az volt a téma.

A botiám Botia lohachata- de hagyjuk is.

Nem tudtok olvasni - vagy csak szelektív a látásotok?

Mint említettem, a hal meggyógyult, és nem mérgezése volt, hanem enyhe emésztőszervi gyulladása.

A másik meg, hogy ekkora halnak cirka 400 l sem elég, szal minimum medence méret, amit itthon nem sokan tartanak be szerintem. Ergo: aki aranyhalat tart, az mind állatkínzó, mert nem több 1000 l-es medencében tartja.

Részemről a felesleges vitázgatást befejeztem, semmi hasznosat nem tudtok mondani, csak ugyanazt hajtogatjátok. "Hozzáértők"..

2016. aug. 26. 08:29
 23/25 anonim ***** válasza:
0%
az én akváriumom elég lenne nekik bőven 180x60 cm es alapterületű ,de egy 150x50 is tökéletes lenne, ne beszélj félre... és nem csak a méret miatt van gond, hanem a vízminőség miatt. nem érted az alap összefüggéseket. csak hasraütésként mondok el példát. 85 literbe mütyür belső szűrővel 4 aranyhallal az ammóniád folyamatosan 0.09 ppm, ami már mérgező még ha csak lassú távon is. 400 literes akvába tisztességes külső szűrővel, vagy cseh emelővel, teljesen mind1, az ammónia az életbe nem megy 0,02 ppm fölé ami a normális vízminőséget jelenti... amiben a halak rendesen nőni ,szaporodni tudnak... a tiedbe sose fognak megnőni mert folyamatos mérgezésben élnek.... úgy hogy nagyon nagy tévesdésben vagy öcskös, csak magadat hitegedet ,h nem vagy állatkínzó, pedig az vagy...
2016. aug. 26. 09:44
 24/25 anonim ***** válasza:
0%
most olvasom vissza, h vizet is alig cserélsz ,de ritkán az egészet is leszoktad, a kutyámnak több köze van az akvarisztikához mint neked... kvázi nulla a tudásod...
2016. aug. 26. 09:53
 25/25 anonim ***** válasza:

és honnan tudod, h emésztőszerbi gyulladása volt? ::D:D:

mesélj még kérlek!!! :DDD XDDDD :P

2016. aug. 26. 09:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!