Puha falú medence elrakása télére? Elég ha jól kimosom és kiszárítom vagy van valami teendő még vele, hogy jövőre ne érjen meglepetés ha előveszem.
Figyelt kérdés
2010. aug. 18. 19:34
1/3 anonim válasza:
Én még be szoktam púderral szórni és utána hajtogatom össze. Így szokták például a bicikli gumi belsőket is tárolni régen. A gumi nem fog elérni, kirepedezni.
2/3 A kérdező kommentje:
Púder=hintőpor? És mibe rakod el jó lesz a papírdobozába rakom bele?
2010. aug. 18. 21:22
3/3 anonim válasza:
Van elképzelésed mennyi púder kell egy nagymedence beszórásához? Abból már vehetsz jövőre egy új medencét. Különben is a medence nem gumi, de másféle műanyag.
Nekem negyedik szezont szolgálja a 4m átmérőjű puhafalú medencém, minden ősszel kiengedjük a vizet, áttöröljük (néha csak felületesen), összehajtjuk kb olyan 1x1 méteresre és sutty fel a padlásra vele. E tavasszal az egerek rágtak az alján egy 6cm átmérőjű lyukat, de sikerült beragasztani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!