Mit kezdjek a medence vizével?
A szomszédságban van néhány kisgyerek és összedobtunk egy kisebb medencére. Semmi extra, csak egy kb. 170*60 cm-s felfújható medencéről van szó.
Nem pisilnek bele a skacok, éjszakára letakarjuk, kiszedjük belőle a bogarakat...tisztán tartjuk. De a gondunk az, hogy menetrend szerint 2-3 naponta iszonyatosan bebüdösödik, poshad a víz.
Mit tudnánk tenni vele, hogy ne kelljen egy héten 3szor leengedni? (Hiszen így horribilis víz elmegy, és lesz vízszámla rendesen)
Vízforgató van benne? Mert ezeket a vegyszereket csak vízforgatóval ellátott medencébe szabad beletenni. Egyébként meg itt csomó jó dolgot leírnak: [link]
Itt a gyakorikerdesek-en ajánlotta valaki hasonló problémával küszködőnek, én is így találtam rá. Érdemes végigolvasni.
Köszönöm!
Mellesleg: igen, komoly... és abszolút nem logikus. Én nem értek hozzá. Képzeld le, te meg a harangöntéshez nem értesz. Ez van.
Naná hogy nincs benne vízforgató. Mint írtam vettünk egy szimpla medencét, ennyi.
Az oké. De nyilván azt már megfigyelted, akár egy vázánál,hogy ha víz van benne, akkor az egy idő után megposhad. Azért ez nem atomfizika!:)ű
Szóval kell bele tenni valami vegyszert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!