Az egyik aranyhalam a medence alján "fekszik", láthatólag semmi egyéb baja nincs, de nem eszik, és az aljzatról nem mozdul el. Mi lehet a teendő?
Semmiféle külső betegség jele nem látható - talán annyi, hogy a hasa kissé nagyobb, olyan, mint amikor jól van lakva. De a pikkelyek nem állnak el, nem hasvizkór.
Nem igazán találtam semmiféle betegséget, aminek ez lenne a tünete.
Aki nem tud olvasni, az minek írogat hülyeségeket?? Mire írtam, hogy nem 400 literbe való??.. amúgy a dilettáns az te vagy.. paraszt. A hal meg annyira szarul érzi magát, hogy meggyógyult.. a kis piszok.
Amúgy az aranyhalat tartották kis, lapos edényekben is, és pont azért tenyésztették ilyen formákra, hogy felülről jól mutasson, mert onnan nézték. Az nemhogy 400, de még 85 liter sem volt. (plusz se szűrő, se levegőztető, se semmi)
Nem, a képen szereplőknek nem.
De ez pl. tuti nem 85 l. [link]
És elég sok olyan kép van ott (is), ahol kicsi az akvárium, plusz nuku bármi más, se egy növény, se egy háttér, semmi, csak a csupasz, és kicsi, akvárium. Az biztos ideális.
Ja, gömbakváriumot is találtam a linken - az meg aztán a legjobb!! [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!