Ez a világítás így lehetséges vagy felejtsem el?
Van egy T8as 2X30wattos fénycsővem és van 4 foglalat 90cm hosszú a 2foglalat közötti hely oda gondoltam 2X2db kompakt fénycsövet 1-1et a foglalatokba azt persze kicserélném 2G11-es foglalatokra, és akkor lesz 4X36wattom vagyis 4db kompakt fénycsövem a 2X30wattos T8-as csövek helyett.
Lehetséges vagy nem...
Hát nem. Azok elég drágák.
De nincsenek azok egybeépítve????
Ezekre gondolsz nem? :
Ezek nem olyanok mint ezek:
Hogy csak foglalat kell, és a foglalatba simán a 230 V-ot kötni, és mehet bele az izzó?
Ebben nem vagyok biztos.
Ha ugyanúgy működik, hogy a csap előtt abba a fehér részbe bele van építve az előtét, akkor semmi probléma.
Mert akkor egyszerűen csak kidobsz a lámpatestből mindent, és teljesen nulláról kezdve beépíted a tervezett világítást.
De értsd már meg, hogy nem biztos, hogy kell előtét, sőt, valószínűleg nem kell!
Mert ebbe a fénycsőbe
már be van építve.
És ha ez így van, akkor csak egyszerűen a 230v-ot kell a foglalatba kötni, és a gyári bekötés nem jó!
Tehát mielőtt tovább mennél, először derítsd ki, hogy ehhez a kompakt fénycsőhöz kell e elektronikus előtét, vagy már benne van.
Ehhez nem értek, soha nem világítottam ilyennel.
Na, megkérdeztem neked a barkácsolókat, hátha jön válasz:
http://www.gyakorikerdesek.hu/otthon__barkacsolas__4181375-a..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!