Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Beltéri ledes Világítás...

Beltéri ledes Világítás lehetséges?

Figyelt kérdés

Beltéri ledes világítást szeretnék a lakásba. Lehetőleg automatikus legyen és színváltósra lenne szükségem. Árkategória: 2-10 ezer forintig. Megszeretném kérdezni, hogy hogyan műküdnek felszerelem, bedugom a konektorba és már megy ? Vagy más funkciója van ? Tudnátok ajánlani gépeket?

Előre is köszönöm.

2012. aug. 30. 21:03
 1/6 anonim ***** válasza:

" Lehetőleg automatikus legyen és színváltósra lenne szükségem. Árkategória: 2-10 ezer forintig."

Ha ennyire értesz hozzá, akkor neki se kezdj!

Milyen gépajánlatra gondoltál?

2012. aug. 30. 21:14
 2/6 Gugu Gabor ***** válasza:

Én sem igazán értem hogy mit is szeretnél de itt nézelődj szét hátha

[link]

Mondjuk ennyi pénzért túl sokat ne várj

2012. aug. 30. 21:16
 3/6 anonim válasza:

Ez nem ilyen egyszerű :-)

Általában beépített szerkezetekről van szó, ha értesz hozzá, beszerelheted, ha nem, hívj villanyszerelőt.

Konnektoros változatokhoz persze nem kell, de azok inkább csak kis helyet világítanak be, olvasólámpa, ilyesmi.

És milyen gép kéne? :_)))

Pl itt:

[link]

2012. aug. 30. 21:16
 4/6 A kérdező kommentje:

Ilyenfajta beltéri ledes szalagokat gondoltam:

[link]

Csak a felszerelésük macerás ? Mihez kell csatlakoztatni tudnátok ebben segíteni?

2012. aug. 30. 22:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Ott van, hogy "tápegység kalkulátor"!

Kattints rá és meglátod!

De ha ennyire nem vagy képben akkor ne is kezdj hozzá.

2012. aug. 31. 12:09
 6/6 Karesz6969 ***** válasza:

Szerintem se...minimális elektrotechnikai ismeretek nélkül csak bosszankodni fogsz...vagy szólj egy hozzáértő barátodnak.

Ez nem olyan, hogy veszek egy sámlit a bótban oszt ráülök otthon és jóccakát:-))

2012. aug. 31. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!