Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Szórakoztató készülékek » Shimano Deore váltókarba LED...

Shimano Deore váltókarba LED világítást építeni lehetséges?

Figyelt kérdés

Lehet rossz kategória, ezért előre bocsánatot kérek.

Szóval, Shimano Deore váltókar van biciklimen, néha megyek este, és szeretném tudni hanyasban megyek, mert sok a technikás rész, és néha nem elég érezni, látni is kéne.

Szóval egy "műszerfal világítást" szeretnék csinálni 2 nagyon pici LED-el, egy gombelemmel, kapcsolóval, és egy pici lukkal a váltókartesten.

Megoldható vagy felejtős?

(Kis megoldásokban gondolkozom, ami könnyű is, strapabíró is, mert montiról lenne szó, és fontos súly stb..)

2012. aug. 15. 00:03
 1/4 anonim ***** válasza:
nekem is deore van, szerintem macerás lenne beleépíteni de kívülről rákötni egy kis ledet, az megoldható
2012. aug. 15. 02:22
 2/4 A kérdező kommentje:
Úgy tervezném, hogy egy nagyon pici fúróval befúrni egy lukat valahol a számláló kar melett, és egy pici ledet bedugni, éppen csak a falba, hogy csak fényt adjon, és ne "vakítson" :D
2012. aug. 15. 11:39
 3/4 anonim ***** válasza:
szerintem úgy meglehet csinálni.A tápot hova gondoltad?
2012. aug. 15. 13:08
 4/4 A kérdező kommentje:
Gondoltam egy gombelemet rárögzítek a kormányra, mivel a lednek úgye nem nagy energia kell, a gombelem meg egyszerű.
2012. aug. 15. 13:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!