Digi beltéri scart kábelellel van összekötve az lcd tv-vel. Hallottam létezik HDMI SCART atalakito konverter. Ezt közé lehet iktatni a beltéri és a tv közé? Igy HDMI kábelen menne a jel a tv-be. Igy ez lehetséges?
Figyelt kérdés
2012. aug. 10. 21:47
1/11 cipi8 válasza:
Attól még nem lessz digitális a jeled mert a forrás analóg marad ugyan úgy mivel a digi beltéri analóg jelet ad le!
3/11 A kérdező kommentje:
Nem az a lényege az ilyen átalakionak hogy az analog jelböl digitálisat készit? Akkor miért van? Nem ólcso 25 ezertöl kezdödik.
2012. aug. 11. 10:11
4/11 anonim válasza:
Attól, hogy az analóg jelből digitálisat csinálsz, még nem lesz jobb a minősége, tehát ahogy fentebb írták, az egésznek semmi értelme. Ha neked mégis ez kell és elköltenél majdnem 25 ezret a semmire, akkor tessék:
5/11 anonim válasza:
Egyébként ezeket az átalakítókat csak azért gyártják, mert már léteznek olyan tévék/monitorok, amiken semmilyen analóg bemenet nincs.
6/11 A kérdező kommentje:
Nem is lehet semmit tenni hogy a digitv képe jobb legyen LCD tv-n? Mindenkitöl azt hallom rosszab mint hagyományos tv-n.Jobb minősegü SCART kábelt vettem azzal is pont olyan mint volt.
2012. aug. 12. 08:27
7/11 anonim válasza:
Ne bonyolítsd.
Ha eddig nem jöttél rá, elmondom neked hogy baromságon töröd a fejed.
Szóval ne erőlködj.
8/11 anonim válasza:
Ha szebb képet akarsz, válts szolgáltatót. Ott a Hello HD vagy az Olcsó TV. Kevesebb csatornát adnak, de minőségi képet.
A Digiről mindenki tudja, hogy fapados szolgáltató: kevés pénzért sok csatorna, gyenge minőségben.
9/11 A kérdező kommentje:
Mégis megvettem a HDMI SCART konvertert. Sokkal jobb lett a kép tisztább élesebb színek teltebbek lettek. Szerintem van értelme. Biztos jobb választás ez mint egy HDMI kimenetes digi beltéri 70 ezerért.
2012. aug. 13. 17:26
10/11 anonim válasza:
Mennyiért vetted a kütyüt és hol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!