Fényszóró átalakítás lehetséges-e személygépkocsiban?
A fényszórót szeretném átalakítani, kék xenon izzóra. Lehetséges-e illetve a szabályoknak megfelel?.
Ha igen, akkor tudnátok segíteni (küldeni linket), hogy milyen fajta xenon izzót érdemes venni. Előre is köszönöm!
Felejtsd el a xenont. #3-as kolléga már kifejtette mennyibe kerül ha normálisan csináltatod meg.
Ha meg beleraksz egy gagyi szettet akkor
-műszakin nem mész át
-gyönyörűen fogod látni az autó oldala melletti 5m-es sávot, a kukoricásban b*szó vadnyúllal és a fatolvajokkal együtt, előre meg semmit
-ha észreveszi a rendőr száraz f*sszal fog érte megqrni
-ha én veszem észre mikor minfen buckánál lyukat égetsz a retinámba én is száraz f*sszal foglak megqrni
A tízezres "óccsó" kategória ugyanis arra jó hogy elmondhasd hogy xenonod van "merazmenőmostan" , de a feladata betöltésére alkalmatlan.
"-ha én veszem észre mikor minfen buckánál lyukat égetsz a retinámba én is száraz f*sszal foglak megqrni"
:'DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!