Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Akvárium készítéshez kérnék...

Akvárium készítéshez kérnék tanácsot?

Figyelt kérdés

Jelenleg van egy 50 literes akváriumom ennek e helyére akarok egy 170 literest méghozzá a következő képpen.

Az akvárium belesz építve a jelenlegi szekrénybe ami persze meglesz erősítve ez nem gond.

Az akvárium fából pontosabban bútorlapból lesz kivéve az előlapját mert így sokkal olcsóbb,a a neten láttam hasonlókat de mindenhol angol volt a leírás.

Az előlap egy keményfa keret lesz és abban lesz az üveg.

Az illesztések ragasztva és csavarozva lesznek valamint belülről adok majd neki egy kis szilikont is biztos ami biztos alapon.

A kérdéseim a következők:

A csónaklakk elég jól szigetel de tekinthető örökös védelemnek mert nem szeretném ha eresztene?

A csónaklakkon kívül milyen anyaggal szigetelhetném a bútorlapot gondolok itt valamilyen műgyantára vagy tökéletes a csónaklakk is?

A stabilitással nem lesz gond azt megtudom csinálni elég erősre de a szigeteléssel még lehetnek gondok.

2010. okt. 25. 12:45
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
hát igen, könnyű annak aki pesten lakik :)
2010. okt. 27. 17:28
 32/32 anonim ***** válasza:

Tipp:

az akvakertesz.hu-n van egy olyan topik, hogy viszek - hozok. Ott nézz körül és kérdezősködj. :)

Írtad, hogy asztalos vagy, esetleg ha van elfekvő bútorlapod, vagy esetleg valakinek, valamilyen apróbb szívességet tennél, szerintem akkor bartel - ügylet keretében meg tudnátok egyezni, ők leviszik neked az aksit egy kis asztalos munkáért cserébe... :) (ez a társaság amúgy nagyon rendes!)

( van még valami probléma, amit meg kellene oldani?! XD) Írj, mert lehet lesz rá ötletem :)

Amúgy megsúgom, én is vidéki vagyok :)))

2010. okt. 27. 21:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!