FONTOS! Ez miért van? Többi lent!
Sűrűn fújja a buborékokat és a bugyogást is hallani, szal biztos észrevennéd ha beindulna.
Nekem nem pont ilyenem, de hasonló van, azt ami neked van azt pontosan nem ismerem, de nekem volt már olyan, hogy nem indult be aztán csak annyi volt a baja, hogy nem elég pontosan raktam össze.
Szia!
Nekem is ugyan ilyen szűrőm van 54 liters akváriumban. Ezzel is az a baj, hogy nem igazán akar levegőztetni.
Teljesen kitakarítom, van amikor tökéletesen levegőztet, egy hét műlva amikor ismét kitakarítom már egyáltalán nem levegőztet, már tisztára idegbajt tudok miatta kapni!
Én az csinálom, hogy teljesen felhúzom a szűrőt, majdnem a víz felszínére, meg tekergetem jobbra-balra ott ahol kifújja a vizet és el szokott indulni a levegőztetés is ha szerencsém van, ha nem akkor meg ki a szűrőt szétszedem újból összerakom és vissza és talán!
Szóval én így szoktam piszkálgatni és egyszer csak jó lesz!
Amúgy látni amikor levegőztet, mert sok kis buborikot fúj ki a vízzel együtt és a hangján is lehet hallani.
Az EHEIM PickUp nem szeret 2 centinél mélyebben lenni.
Nem a 300 l/h kevés. A kis Aqua-El szűrők 6 centi mélyes vígan fújják a buborékot.
Ja, mintha a használati utasításban benne lenne...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!