FONTOS! Ez miért van? Többi lent!
Figyelt kérdés
Van egy EHEIM 2008 PickUp belső szűrőm, ami ilyen teljesítménnyel rendelkezik: (300 l/h). De ebben a készülékben van levegőztető is. A tetejébe dugott kis cső kint van a levegőn, de akkor sem látni, hogy a vízbe levegő buborékokat fújna. Ez miért van?2010. aug. 6. 10:30
1/23 anonim válasza:
nekem is ilyen szűrőm van . lehet hogy a gumicső tetején azt a szürke valamit nem fordítottad el
2/23 anonim válasza:
meddig van a vízben a szűrőd? mert a gumicső 2 cm re benne kell legyen a vízbe !
3/23 A kérdező kommentje:
Hát kb úgy 2-3 cm-re van a víz alatt a masina. De merre kell fordítani a tetején a levegő csavarját?
2010. aug. 6. 11:00
4/23 A kérdező kommentje:
Sőt. Most néztem meg, és 4-5cm-re van a víz alatt.
2010. aug. 6. 11:01
6/23 A kérdező kommentje:
Nem tudnád lefényképezni a tiédet? Csak hogy lássam. Mert én nem látok rajta jelet. :( Am köszi hogy ennyit segítesz.
2010. aug. 6. 12:48
7/23 anonim válasza:
Vagy ez lesz a baja, amit az előző említett, vagy ha alacsony teljesítményre állítottad és mélyen van a szűrő, akkor nem bírja beszívni a levegőt, nem elég az ereje. Ezt is próbálgasd állítgatni.
8/23 A kérdező kommentje:
Ok. Próbálgatom hátha.
2010. aug. 6. 13:05
9/23 anonim válasza:
Itt van lefényképeztem : [link] de nemigazán látszik
10/23 anonim válasza:
A tekerő alatt van egy emelkedő csík
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!