Kezdőoldal » Állatok » Halak, akvarisztika » Van valami harcsaféle ami jó...

Van valami harcsaféle ami jó 40 literes akváriumba?

Figyelt kérdés
jan. 26. 15:32
 1/5 anonim válasza:
0%
Törpeharcsa
jan. 26. 15:59
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Corydoras fajtából pl. a pygmaeus,

Vagy Otocinclus fajtákból Affinis, vagy Vestitus.

Mindegyik kisebb rajokban tartandó.

Az otocinclusok kényesebbek az étrendre, leginkább algákat esznek.

jan. 27. 18:38
 3/5 rmf730 válasza:
0%
Komolyan ? Bármelyi díszállat kereskedésben megmondják és adnak is neked, még mi itt csak az ujjunkat járatjuk és avégén neked ugyis oda kell menni !! Egyszerűbb azzal kezdeni !!
febr. 2. 10:45
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

3-mas, a létező legrosszabb dolgot mondtad, amit csak válaszolhattál.

Ennél kártékonyabb dolog nincs az akvarisztikában.

Több százezer állat szenved, és hal kínhalált, csak mert a vevő a "boltosra" hallgatott.

Én 30 év akvarizálás után elmondhatom, hogy milliónyi állat kínhalálát "néztem" végig virtuálisan, csak mert a hobbi haltartó szerint, "a boltos ezt mondta!

Ha annyi 100-asom lenne, ahányszor ezt hallottam, hogy "ezt mondta a boltos" , elmehetnék nyugdíjba, mert a kamatokból megélnék.

Az eladó, kereskedelmi iskolát végzett. Halvány lila fingja sincs az akvarisztikáról.

Boltba menni, vásárolni kell! Nem informálódni! Informálódni a neten kell, vagy írott szakirodalomban, a boltba meg felkészülten kell menni, és tökéletesen figyelmen kívül hagyni, miket hord össze az eladó!

febr. 2. 11:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Hát igen mert énis megkérdeztem mi lenne jó egy 40literesbe és nekemadta a torokátumot és rajottem h nemjo hal a 40literesbe
febr. 7. 14:57

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!