Találtam egy törpenyuszit. Senki nem jelentkezik érte. Bent tartom, de hogy legyen szobatistzta? Minden hova piszkol.
Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 16:41
21/25 anonim válasza:
Mi az hogy nem teszek semmit az álljunk már meg egy szóra 3 mentett kutyám van 2 menhelyi egyet én mentettem 4 mentett macskám a nyulaimból 1 mentett rossz helyről. Van 2 teknősök is ami szintén mentett. Szoktam menhelyeknek adományozni és kóbor macskákat is etettek és jól tartom az ÁLLATAIMAT.FOGD MÁR FEL AZZAL A PARÁNYI ESZEDDEL HOGY NEM BOLDOG A NYULAD IDIÓTA. azt kívánom te is legyél egyedül egy kis szobába 1 2 macskával
22/25 anonim válasza:
Kedves kérdező. Ne aggódj, az én nyuszim is egyedül van,mert pasteurella gyanús. Nagyon boldog nyuszi, velünk alszik, imádjuk öt. Legyen a nyuszinak egy ketrece (elég az alja is), ahova a szenajat és az alomtalcajat teszed. Általában a kaja közelében végzi a dolgát. Ha pisil, töröld fel egy zsepivel és tedd a zsepit az alomtalcaba. Szerencsés nyuszika, hogy így szeretitek.
23/25 anonim válasza:
Nem boldog egyedül egy nyúl sem egyedül. Egy ember nem pótolhatja a nyúl társat és ez így az életét is rövidití(állatorvosunk is ezt mondta) nem akarok veszekedni tényleg csak leirtam. Jó hogy megmentette de megjelenés próbálni beszerzni egy társat esetleg egyet a nyúlmentőktől? Amúgy pedig azzal vigyáz hogy belerakod a zsebkendőt az alomtálcába mert még is eheti. De jó ötlet a bogyókat is rakd bele.
24/25 anonim válasza:
22es vagyok. Az szép és jó, hogy legyen társa, én is így gondoltam az első nyuszimnal. Ehhez azonban ivartalanítani kell. Sajnos az én nyuszim meghalt a műtét közben. Meg sosem történt ilyen eset a rendelőben, exos orvos volt, a nyuszi makkegeszseges. Sajnos kis százalékban, de ez is megesik. Ez esetben is úgy gondolod, jobb volt neki meghalni 10 honaposan, mint ha ivarosan és egyedül éli le az életét? Ráadásul fiú volt,koztudottan sokkal kisebb műtét, mint egy lány nyuszinal.
25/25 anonim válasza:
Ez nagyon ritkaeset és ha nem ivartalanítod akkor SOKAKBAN RÖVIDÜL AZ Élete nekem a 2 kutyám a 3 nyulam és a nőstény macskám is ivartalan és semmibaja sem történt pedig a nyulak közül 2 lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!