Kezdőoldal » Állatok » Egyéb kérdések » Találtam egy törpenyuszit....

Találtam egy törpenyuszit. Senki nem jelentkezik érte. Bent tartom, de hogy legyen szobatistzta? Minden hova piszkol.

Figyelt kérdés
2018. febr. 4. 16:41
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
34%
Ha vennél hozzá társat akkor egy kiegyensúlyozott boldog élete lenne
2018. febr. 4. 22:09
 12/25 A kérdező kommentje:
és nem piszkitana csak a nyuszi wcbe?
2018. febr. 4. 22:32
 13/25 anonim ***** válasza:
23%

És ha neked ekkora bajod van vele, ráadásul nem akarsz neki társat (tehát nem nagyon érdekel, hogy a háziállatot igényeinek megfelelő körülmények között tartsd, nehogy élvezze is szegény az életét), akkor miért zavar, ha megenné az, aki elviszi?

Tudom, ez ideológiai kérdés a nyulak kapcsán, de nem látom a különbséget aközött, hogy elfogyasztják és aközött, hogy biztosan nem élvezi az életét. Ha van annyi empátia, hogy ne együk meg szegény nyuszit, legyen annyi is, hogy teszünk a jólétéért.

Tudom, szívtelennek tűnök, pedig arról van szó, hogy az állatot mennyire tekinti az ember érző lénynek. A rákos kutyát is meg lehet műttetni százezerért, de nem feltétlenül az a humánus megoldás, hogy megműtjük, csak mert szeretjük, ha a kutya 14 éves és jó eséllyel utána is csak szenvedést okoz neki a betegség (kiragadott példa a szomszéd közelmúltjából, csak szemléltetésképp).

Summa summarum, legyen társa.

2018. febr. 5. 01:22
 14/25 A kérdező kommentje:

bakki, ez már fájt . Majd akkor írj légyszi, ha látod a fától az erdőt, nem fanatikus vagy. Remélem téged is felzabálnak, ha egyedül maradsz...h°°lye.

Megjegyzem tökre boldog a nyuszi mostmár, nem mondom , hoigy nem volt megzuhanva, de a gyerekeim agyon kényeztetik, a cicával is ugréndozik, játszik.Egyébként meg tök jó, hogy a kérdésre is tudsz válaszolni, annyira hasznos tag vagy....Olvasd el újra a kérdést, ezért már leszidnám a másodikos fiamat, ha ennyire kitér a választól...

2018. febr. 5. 09:31
 15/25 anonim ***** válasza:
0%
Pedig nagyon is igaza van az utolsónak!Gondolj bele egyedül maradnál és azt mondanák az emberek hogy nem baj el vagy te egyedül (soha sem talaálkozhatnál emberrel csak 1 2 macskával) depresziós lennél te is ugye?A NYÚL TÁRSAS ÁLLAT EZ IGY KINZÁS NEKI.Vegyél neki egy párt és ivartalanitsd PONT ekkor ez BOLDOG ÉS HOSSZÚ élete
2018. febr. 5. 14:04
 16/25 A kérdező kommentje:
Oké rendben. Holnap nyulpörköltet eszünk. Majd mikor boldogan jön felém, megfogom és közlöm vele, hogy bocs, te boldogtalan vagy , inkább megeszlek. Ha más ilyen szemétláda voltam, hogy megmentettem az utcán a biztos haláltól. Boldogtalanná tettem. Pár nem lehetséges hozzá, nem ok nélkül nem volt csak macskánk, 60 nm házra nem igen jut több éleőlénynek hely. De akkor holnap egészélgeset eszünk, ha már ennyire állatkínzó vagyok.
2018. febr. 5. 18:29
 17/25 anonim ***** válasza:
0%
Ha nem tudod az igényeit teljesíteni miért nem hívtad fel a nyúl mentőket hogy találtál egy nyuszit de nem tudod befogadni mert nem bírnád teljesíteni az igényeit.
2018. febr. 5. 18:46
 18/25 anonim ***** válasza:
0%
ÁLLATKINZÓ
2018. febr. 5. 18:47
 19/25 A kérdező kommentje:

Remélem te meg a nyulak igényein kívül mást nem teljesítesz, fanatikus h&&lye. Állatkínzó vagyok?? barom. mert megmentettem egy nyuszit. hát nem vagy százas. aztán meg közlöd, hiogy inkább egyék meg, komolyan mondom téged kéne főbe lőni a hülyeségeiddel.

Mellékesen megjegyzem nem fogok egy nyúl miatt utazni 180 km , hogy nem létező nyúlmentőkhöz vigyem, mikor itt is tökéletesn jó elvan.

2018. febr. 5. 19:21
 20/25 anonim ***** válasza:
49%
Kedves Kérdező, #13 vagyok. A másik válaszoló nem mondta, hogy inkább egyék meg.
2018. febr. 5. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!