Találtam egy törpenyuszit. Senki nem jelentkezik érte. Bent tartom, de hogy legyen szobatistzta? Minden hova piszkol.
És ha neked ekkora bajod van vele, ráadásul nem akarsz neki társat (tehát nem nagyon érdekel, hogy a háziállatot igényeinek megfelelő körülmények között tartsd, nehogy élvezze is szegény az életét), akkor miért zavar, ha megenné az, aki elviszi?
Tudom, ez ideológiai kérdés a nyulak kapcsán, de nem látom a különbséget aközött, hogy elfogyasztják és aközött, hogy biztosan nem élvezi az életét. Ha van annyi empátia, hogy ne együk meg szegény nyuszit, legyen annyi is, hogy teszünk a jólétéért.
Tudom, szívtelennek tűnök, pedig arról van szó, hogy az állatot mennyire tekinti az ember érző lénynek. A rákos kutyát is meg lehet műttetni százezerért, de nem feltétlenül az a humánus megoldás, hogy megműtjük, csak mert szeretjük, ha a kutya 14 éves és jó eséllyel utána is csak szenvedést okoz neki a betegség (kiragadott példa a szomszéd közelmúltjából, csak szemléltetésképp).
Summa summarum, legyen társa.
bakki, ez már fájt . Majd akkor írj légyszi, ha látod a fától az erdőt, nem fanatikus vagy. Remélem téged is felzabálnak, ha egyedül maradsz...h°°lye.
Megjegyzem tökre boldog a nyuszi mostmár, nem mondom , hoigy nem volt megzuhanva, de a gyerekeim agyon kényeztetik, a cicával is ugréndozik, játszik.Egyébként meg tök jó, hogy a kérdésre is tudsz válaszolni, annyira hasznos tag vagy....Olvasd el újra a kérdést, ezért már leszidnám a másodikos fiamat, ha ennyire kitér a választól...
Remélem te meg a nyulak igényein kívül mást nem teljesítesz, fanatikus h&&lye. Állatkínzó vagyok?? barom. mert megmentettem egy nyuszit. hát nem vagy százas. aztán meg közlöd, hiogy inkább egyék meg, komolyan mondom téged kéne főbe lőni a hülyeségeiddel.
Mellékesen megjegyzem nem fogok egy nyúl miatt utazni 180 km , hogy nem létező nyúlmentőkhöz vigyem, mikor itt is tökéletesn jó elvan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!