Ha lehetne választani oroszlánfejű törpenyuszit vagy borderr colliet vennétek?
A helyzettől függ. Nekem most oroszlán fejú nyusziaim vannak :) nem adnám őket :) azért a nyuszit választanám mert a BC nem illik az életmódomhoz,kínozni meg nem fogom. De természetesen
Helyzet függő
Nekem van két kosorrú törpe nyuszim és három kutyám (13 éves skótjuhász, 9 éves beagle, 3 éves mentett keverék) szóval tudom milyen egy kutya és milyenek a törpenyuszik. Nyuszi tartásának is megvan a maga költsége (ketrec,táp,alom...), mint ahogy a kutyatartásnak is. Oltani mindkettőt kell évente egyszer és az állatorvosi költségek is kb egyenlőek, ha történik valami (egyik nyuszim leugrott egy 70 centis magasságból szerencsétlenül érkezett 70 ezer volt a műtét plusz a többi költség meg az implantátum ami 6 hétig bent van...) szóval a nyuszik is tudnak alakítani. Foglalkozni mindkettővel kell. Panelba inkább a nyuszit javaslom (nekem is kint vannak a kutyák az udvaron) a nyuszik pedig bent egy hatalmas ketrecbe.
Mindenesetre olvass jól utánna és keress egy jó tenyészetet akár a nyuszi mellett döntesz akár a kutya mellett :) (az én nyuszikáim egy remek tenyésztőtől vannak ha érdekel írj)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!