Kezdőoldal » Állatok » Kisemlősök » Oroszlánfejű törpenyuszit...

Oroszlánfejű törpenyuszit lehet kint tartani?

Figyelt kérdés
2013. máj. 13. 20:01
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet, csak vigyázni kell, olyan ketrecbe, aminek több fedett oldala van, vmi ilyesmibe: [link]

Hozzá fog szokni a klímához. Viszont be kell oltatni, mert a kinti rovarok hordoznak nyulak számára halálos fertőzéseket.

2013. máj. 13. 20:24
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. máj. 13. 21:36
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha több oldalról zárt, télen jól kibélelt, védett helye van, akkor szerintem kibírná, tehát nem halna bele. De hogy jó lenne neki-na azt már kétlem. Továbbá szerintem semmi értelme egy törpenyulat, ami ugye eredendően lakásba való, kitenni. Akkor már inkább rendes házinyulat tarts. Bár akár pici, akár nagy egy nyúl, mindegyiket lehet lakásban tartani:)
2013. máj. 14. 11:38
 4/5 A kérdező kommentje:
Átmenetileg gondoltam, amíg a benti ketrecét meg nem csinálom :)
2013. máj. 14. 12:51
 5/5 anonim ***** válasza:
Akkor simán, csak mindenképp legyen beoltva ! Illetve tűző napra nyilván ne tedd, meg az esőtől is védeni kell és nem tudom, miben tartanád (ketrec vagy kifutó), de nagyon szeretnek ásni is, úgyhogy arra se árt odafigyelni, nehogy kiássa magát.
2013. máj. 14. 16:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!