Emi13 kérdése:
A nem levágásra szánt házinyulat ugyanúgy kell tartani mint egy törpenyuszit? Ha nem akkor hogyan? Tapasztalatok? Ja és nem a házban tartanám.
Figyelt kérdés
Mert nemsoká lehet lesz egy házinyulam és találtam egy tök jó oldalt ahol sokat olvasgattam de utána észrevettem hogy az egy törpenyuszi oldal.2013. ápr. 28. 10:31
1/11 anonim válasza:
Ugyanúgy, a lényeg a kajában van, törpenyúlnak való étrendet kövess, a sima (takarmánybolti)nyúltáptól el fog hízni!
Ha kint tartod, akkor az oltásokra még jobban figyelj oda!
2/11 A kérdező kommentje:
Muszáj neki oltás? Nem kint a szabadban tartanám hanem egy fedett helyen.
2013. ápr. 28. 11:09
3/11 anonim válasza:
Akkor is kell neki oltás, még a lakásban tartott nyuszikat is be kell oltani.
4/11 anonim válasza:
Itt a szúnyogszezon a nyakunkon, ráadásul az oltás nem is azonnal nyújt védelmet, hanem vagy egy hónap múlva. Ha szerencséd van, akkor már beoltva kapod. Ezt feltétlen tudd meg!
5/11 A kérdező kommentje:
Biztos,hogy nem lesz beoltva amikor megkapom,mert ott levágás céljából tartják őket.De nem lehet máshogy védekezni a szúnyogok ellen pl.szúnyogháló a ketrec köré?Légyszi olyanok is írjanak akiknek estleg nincs beoltva a nyuszijuk vagy máshogy oldották meg.
2013. ápr. 28. 15:49
6/11 anonim válasza:
Hát de elég ha egy szúnyog megcsípi és megdöglik állítólag.
7/11 A kérdező kommentje:
És ha megkapja az oltást és megcsípi egy szúnyog akkor 100% hogy túléli?
2013. ápr. 28. 18:16
9/11 anonim válasza:
Gondolj bele h fényes nappal téged hány szúnyog csíp meg 1 évben. Na ha kint aludnál pl. garázsban, amikor a szúnyogok "élednek" akkor ez 2-5x annyi. Na akkor megfogja csípni a nyuszit? Meg :) A nem oltott nyuszik várható életkora 1-3 év.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat de azèrt még jöhetnek :-)
2013. ápr. 29. 15:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!