Mik a vélemények tapasztalatok a csincsillákról? Hogy kell őket tartani etetni stb?
Figyelt kérdés
Nagyon szeretnék 1et de azért kíváncsi vagyok a véleményetekre2013. ápr. 24. 07:39
1/5 anonim válasza:
1et ne, mert társas lény, depressziós lesz társ nékül. Szép, kedves állatok, ha foglalkoznak velük, szelídek.
Nem tudom miért nem olvasol előtte.. neten már majdnem minden fenn van..
2/5 anonim válasza:
3/5 anonim válasza:
Nem tudom,hogy miért ijeszgetnek mindenkit azzal,hogy egyedül depis lesz.Csak akkor lesz az ha nem foglalkozol vele.Na akkor tényleg.De egyébként nekem egy van,és nagyon vidám kis csini.Nagyon közel kerültünk egymáshoz.Igazi barátok lettünk.Futtatásnál,amikor már elfáradt,odamászik az ölembe,odabújik és alszik.De ezt valóban csak akkor vállalhatod be ,ha tényleg felelős,lelkiismeretes hazdi vagy.Ha az vagy egy igazi kis állat havert szerezhetsz!Szeretni fog téged ésszüksége lesz rád.Téged fog várni mindennap,mint a Kishercegben a róka.Megszelidítheted,és akkor egy leszel neki a sok közül.De ha úgy érzed nem fogsz tudni sokat foglalkozni vele,tényleg depis lesz.Az internet mindenkép próbál lebeszélni az egyedül tartásról,de szerintem ezt magadban döntsd el.Gondold át a lehetőségeidet,és a szerint döntsd el.:)
4/5 A kérdező kommentje:
Napi ugy 5 órát foglalkonék vele/velük rossz esetben 3at
2013. ápr. 26. 21:43
5/5 anonim válasza:
Gyű,klassz gazdi vagy!;)Ebben az esetben szerintem nyugodtan tarthatsz egyet.Én nekem például nincs lehetőségem kettőt tartani,ezért tartok egyet.De nekem se,se neki se baj!Most is a vállamon csücsül és hallgatja ahogy gépelek!:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!