Tapasztalatok? Tudnátok jó kennelt javasolni?
Semmi baj nincs a Kennellel!
Aki elbizonytalanított, az valószínű hogy féltékenységből tette vagy mert nem kapott tőlük görit! Mi nem egyszer jártunk Náluk és 2 görink van tőlük, barátnőmnek 1. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot Verussal, és bármi van azonnal segít ahogy tud! Jobb kennelt nem is választhattunk volna! Csak ajánlani tudom. Gyönyörűek a görények, rendbe vannak tartva, hatalmas szobájuk van ami csak az övüké! A kicsiket pedig kézhez szoktatva, oltásokkal ellátva, alomtisztán kaptuk, ahogy vártuk is! Ne mások véleményei alapján dönts, hanem menj el hozzájuk nézz körbe az alapján dönts!
És a nyérceit láttam, megértem hogy nem mutogatja mindenkinek, hiszen nem egy rossz akarója van, gondolom aki elbizonytalanított az is közülük való erről is mesélt Nekünk! Menj el hozzájuk! Nem fogsz csalódni! Sok sikert a göri vásárláshoz, remélem megtalálod álmaid makogóját. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!