Boncolt életébe valaki békát?
Figyelt kérdés
Elég sok béka koszál a kertünkben, igy hát megfordult a fejembe, hogy nekiállok egy nap és békacombot fogok sütni, a szüleimet nem fogják megkostolni azis biztos, de én már ettem, és finom volt igy hát meg akarom probálni itthon megkésziteni. A gond csak az hogy eletemben nem boncoltam semmit, (a suliba, . Lehet de már nem emlékszem)Ha tudnátok segiteni kép, link, oldal leirás valami, hogy fogjak neki. (angol, német, magyar nyelven sem gond) A googli szegőny ebben nem segitett. De nektek lehet fog, vagy saját tapasztalat.2010. ápr. 10. 19:04
1/6 anonim válasza:
te nem vagy normális. valószínű hogy jön majd valaki és segíteni fog a béka meggyilkolásában
ez tök egyértelmű
idiótabarom
2/6 anonim válasza:
ha meghalt akkor folyasd ki a vérét ezt ugy lehet h elvágod a torkát aztán vágd le a lábát vagy előtte nyúzd meg az egész békát és utána
3/6 A kérdező kommentje:
Ja,és a boncolásnál a comb kifejtése érdekelne.
2010. ápr. 10. 19:15
4/6 anonim válasza:
A hazánkban élő minden kétéltű állat védett!Szóval elég h*lye ötlet!NE CSINÁLD!!!!!
5/6 anonim válasza:
Utolsónak igaza van. Ne csináld, védett.
6/6 anonim válasza:
Így van, minden hazai kétéltű védett! Ne öld meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!