Mit csináljak, hogy ne menjen át? A életébe is kerülhet!
Van egy cicám, már fél éves. Eddig lakásban volt, mert nem mertük kiengedni, hozzánk is úgy kóborolt. Mivel 2 hét múlva koleszba költözünk tesómmal, így ki kell szoktatni.
Amint kiengejük, egyből a ház mögé megy és a múltkor hívta a szomszéd, azóta át akar menni.
Ezzel nem lenne nagy baj, csak hogy rossz a viszonyunk a szomszéddal, többek között azért, mert már nem egy macskánkat mérgezték meg, sőt egyet gerincen is lőttek. És a kiscica folyamatosan át akar menni. Utoljára amikor kiengedtem újra oda ment. Az én macskám a mi kerítésükön belül, az ő macskájuk pedig a saját területükön és egymással szemben ültek. Az én cicám kandúr a szomszédé pedig nőstény. De nekünk is van egy nőstény macskánk, nem értem miért a szomszédéval barátkozik.
A macskás szomszéd akarja a macskádat megölni???
Na mindegy, egy megoldás van, építesz egy macskakifutót, aminek a teteje is rács. Nincs más megoldás.
Az én kutyáimat a szomszéd akarta kicsinálni, kutyakifutót építettünk és csak a kertnek azt a részét használjuk mi is. Ennyi, majd, ha megdöglik a szomszéd maga, akkor a kutyák használhatják a kertet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!