Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány éves kortól ciki, ha vkinek soha életébe nem volt bnője?
Nekem 100%, hogy sosem lesz bnőm, mert nagyon csúnya vagyok.
17/F
nem ciki egyáltalán.
Nekem sincs párom és képzeld, sosem volt! :D A sulimban senki nem cikizte ki a másikat emiatt. Az osztályomban összesen 8 embernek volt csaja, pasija! Nem vicc! Sokan később foglalkoztak a szerelemmel. A barátnőm pl. 22 évesen találta meg élete első szerelmét!
Manapság nehéz a párkeresés, úgy tudom.
Különben is ne mondd magadról, hogy csúnya vagy. Majd találsz olyan nőt, aki elfogadd téged olyannak, amilyen vagy :) Hidd el nekem, mert az utcán láttam egy lányt, aki tényleg nem volt szép, mégis boldog volt a pasijával. Őt nem érdekelte, hogy néz ki a nője. Neki talán az tetszett benne, hogy van humora és mindig mosolyog :)
28/L
egyetértek az előttem szólóval. Szedd inkább össze magad, sportolj, hogy ne légy nyegle vagy kövér, járj társaságba, legyen humorod, mosolyogj, élvezd az életet! Hidd el, fel fognak rád figyelni a csajok. De ha csak ülsz a gép előtt és bezárkózol akkor nem hullik az öledbe egy barátnő sem, tenni is kell azért!
de hogy a kérdésre válaszoljak, úgy 30 felett azért már fura, hacsak nem papnak készül az illető
Szerintem 2.
Nekem 3évesen vagy 20barátnőm volt az oviba, 2 még mindig megvan :D (+ van mellette jó pár új)
100%, hogy lesz barátnőd ha szeretnél és nem magadat sajnálnád mert csúnya vagy.
20.11-es 28L! Te egy lakatlan szigeten laksz, drágám?
:)
Tajparaszt: én vagyok a 28/L. A válasz, nem lakom lakatlan szigeten :D Különben honnan írnék ide? :D
Jobb is így...
Én is lassan kezdem cikinek érezni, pedig tudom, hogy a jelen körülmények között nem szabad. De ki tudja, talán majd egyszer :D
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!