Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány éves kortól ciki, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány éves kortól ciki, ha vkinek soha életébe nem volt bnője?

Figyelt kérdés

Nekem 100%, hogy sosem lesz bnőm, mert nagyon csúnya vagyok.

17/F

2011. szept. 19. 20:01
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még, kicsit már kezd zavarni.

Utolsó, milyen a jelenlegi állapotod h nem lehet bnőd?

19/F

2011. szept. 19. 20:33
 12/25 Tajparaszt ***** válasza:

Ha nem volt még pasid honnan tudod a különbséget?

Honnan tudod, hogy jobb?

2011. szept. 19. 20:33
 13/25 anonim ***** válasza:
Amennyitől annak érzed.
2011. szept. 19. 20:34
 14/25 anonim ***** válasza:
Tajparaszt: ismét 28/L. Mert nekem van fiúbarátom, akivel jól elvagyok, de semmi szex. :)
2011. szept. 19. 20:38
 15/25 Tajparaszt ***** válasza:

Jaaa...

Értem (?)

:)

2011. szept. 19. 20:43
 16/25 anonim ***** válasza:

"Utolsó, milyen a jelenlegi állapotod h nem lehet bnőd?"

jelenleg még a szüleimmel élek, anyagilag a padlón vagyunk. Moziban már nem jártam vagy 6 éve, mert nincs rá pénzem, és hát egy barátnőt vinni kell ide-oda, moziba is, és illene nekem fizetnem. Jelenleg két suliba is járok egyszerre, anyagilag ebben a nagyszüleim támogatnak, szóval szabadidőm se nagyon van. Meg aztán ha lenne barátnőm, akkor előbb-utóbb egymásnál aludnánk, és szégyelném áthívni, a szüleim miatt, mert apám állandóan idegeskedik, kiabál a semmi miatt, és az én pofám égne...

Majd ha lesz egy saját lakásom, és önálló keresetem, akkor megpróbálok barátnőt keresni, de jelenleg ez lehetetlen.

2011. szept. 19. 20:44
 17/25 anonim ***** válasza:
Nekem se volt még... egy hétnél tovább (annyi meg bőven elég volt mindenre, azóta meg "kispajtások" vagyunk ;) ). Szerintem annyira nem gáz, senki nem basztatott érte még. 21/F
2011. szept. 19. 20:47
 18/25 anonim ***** válasza:
sztem 20 felett
2011. szept. 19. 20:59
 19/25 anonim ***** válasza:

Szerintem ebben a kérdésben nincs korhatár. Ismerek olyan 20-30 év közötti embereket, akiknek nem volt még barátnője. Nekem sem volt még, de sem a saját, sem pedig a többi ember esetében nem vél(t)em cikinek.

21/F

2011. szept. 19. 21:00
 20/25 anonim ***** válasza:
Most nem azért, de párt nem mások miatt szerez magának az ember. Nem azért, hogy ne legyen ciki. Ez rólad és egy leendő másik emberről szól csak. Amit te érzel, azaz alfahímek elnyomása. Tudod, akik hirdetik a héten hányat buláztak.
2011. szept. 19. 21:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!